Redactia.ro
Home » Știri » Tineri îmbrăcați în animale care merg în patru labe prin parcuri și fac scandal. Cine sunt therienii, noua specie din România

Tineri îmbrăcați în animale care merg în patru labe prin parcuri și fac scandal. Cine sunt therienii, noua specie din România

GALERIE FOTO (2)

O experiență neobișnuită și șocantă a avut loc într-un parc din Arad, unde un tânăr care își plimba câinele se confruntă cu o scenă cel puțin surprinzătoare. În întunericul serii, acesta a fost martorul unei apariții neobișnuite: o tânără îmbrăcată în costum de pisică, care se comporta ca și cum ar fi fost un animal.

Gesturile ei, mergând pe patru labe și frecându-se de copaci, au stârnit stupoare și mirare printre cei prezenți.

Întâmplarea care a făcut înconjurul internetului

Călătorul prin parc, încă uimit de ceea ce vedea, a reușit cu greu să-și revină și să scoată telefonul pentru a filma câteva secunde din această scenă bizară. În imagini, se poate observa tânăra îmbrăcată în costumul de pisică, mișcându-se în patru labe, într-o manieră care imită comportamentul felinelor.

Acest incident ciudat a fost completat de faptul că tânăra, în rolul său de „pisică”, a început să interacționeze cu animalele de la plimbare, iar câinele tânărului a fost, de asemenea, implicat în acest episod. Câinele, speriat și agitat de apariția neobișnuită, a rămas cu aceeași stare și după plecarea „pisicii” umane.

„Plimbam câinele, la un moment dat câinele s-a oprit. A înţepenit. Când ne-am uitat, în faţă era o vietate, un fel de pisică, cu mască de pisică, coadă şi lăbuţe. Umbla în patru labe, a venit către câine, câinele a început să latre şi ea a început să dea cu laba să-l zgârie. Erau mulţi copii în jur, nu ştii cum să le explici asta copiilor. Se purta ca o pisică, se lingea pe lăbuţe, se freca de stâlp. Căţelul a fost speriat şi agitat ore bune”, a povestit un tânăr.

Cine sunt therienii

Se pare că acest incident nu este unul izolat, ci face parte dintr-o tendință mai largă care începe să prindă și în România: fenomenul therienilor. Termenul se referă la persoane care se identifică cu un animal și care manifestă această identitate în diferite aspecte ale vieții lor. Pentru aceștia, identitatea lor spirituală, psihologică și emoțională este strâns legată de un anumit animal, deși nu au fiziologia acestuia.

Deși poate părea straniu sau greu de înțeles pentru unii, fenomenul therienilor este subiectul unei dezbateri intense în străinătate, unde se discută dacă aceștia ar trebui să fie lăsați să se exprime liber sau dacă ar trebui să primească ajutor profesional. Pentru mulți therieni, implicarea în activități specifice animalului cu care se identifică este crucială pentru a se simți autentici și împliniți.

De la săriturile jucăușe ale unei broaște, până la încercările de a se deplasa țopăind asemenea unui pinguin, therienii găsesc satisfacție și confort în comportamentele specifice ale animalului lor totemic. Pentru mulți, această identitate adânc înrădăcinată în natură reprezintă o parte esențială a modului lor de a fi și de a se raporta la lumea din jurul lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: