Redactia.ro
Home » Știri » Tinerii din Suceava plecaţi la Kiev „să vadă războiul din Ucraina” au devenit vedete la ei în sat. Cum li s-a schimbat viața

Tinerii din Suceava plecaţi la Kiev „să vadă războiul din Ucraina” au devenit vedete la ei în sat. Cum li s-a schimbat viața

Cei doi tineri din Suceava plecați pe furiș la Kiev “să vadă războiul din Ucraina” cu ochii lor au devenit vedete la ei în sat. Iată cum li s-a schimbat viața după ce au ajuns în plin război în țara vecină României.

Pe Cristi şi Samuel, cei doi tineri din judeţul Suceava care au plecat în Ucraina pe cont propriu pentru a se convinge dacă este război dincolo de granița României, acum îi știe tot internetul, dar și tot satul!

Tot mai mulți localnici îi opresc chiar și când îi întâlnesc pe stradă, ca să-i întrebe cum a fost în Ucraina. Și pe rețelele de socializare primesc mesaje peste mesaje.

Tinerii din Suceava plecaţi la Kiev „să vadă războiul din Ucraina” au devenit vedete la ei în sat. Cum li s-a schimbat viața

„E bine că ne-am întors cu bine, totul a decurs ok şi am putut ajunge înapoi acasă. Să zicem aşa acum suntem persoane care tot ne pun întrebări, au o grămadă de întrebări, cum a fost, dacă într-adevăr am fost”, a povestit Cristi, pentru Observator.

După aventura în plin război, tinerii primesc și multe cereri de prietenie pe rețelele de socializare.

Reporter: Ai mai mult cereri de prietenie?

Cristi: Da

Reporter: De la cine ai cereri de prieteni?

Cristi: De la fete”.

Ce cred sătenii de isprava tinerilor din Suceava

Deşi au tras şi câteva sperieturi, Cristi preferă să îşi amintească părţile bune din „excursia” lor.

„A fost la un moment dat când ne-am pus amândoi să dormim în maşină. Şi, la un moment dat aud pe cineva că bate în geam. Eu m-am făcut că dorm, n-am spus nimic. După aceea s-a dat Sami la râs, că el o bătut în geam ca să vadă dacă mă sperii”, povesteşte tânărul.

Pentru cei care tot nu îi cred, băieţii au drept dovadă filmuleţele pe care au reuşit să le ascundă de soldaţii ucraineni.

Cât despre părerea sătenilor, unii sunt mândri, alții sunt şocaţi de curajul lor.

„Dacă ei şi-au luat inima în dinţi şi au plecat, bravo lor. Ei tineri fiind se aventurează, noi având o vârstă mai înaintată parcă nu prea…”.

„Sunt foarte bucuroasă, foarte mândră pentru aşa băieţi curajoşi”.

Iar pentru Cristi, faima câştigată în urma călătoriei în plin război în Ucraina i-a adus și bani mai mulţi pentru afacerea pe care a început-o acum aproape doi ani în România, după 6 ani în care a locuit în Londra.

„Momentan pot să zic că e bine, au mai fost şi incidente, dar încercăm să-i dăm înainte, totuşi suntem în România e foarte greu să faci ceva în ţară la noi”, spune tânărul antreprenor.

Samuel a dat celebritatea… pe un concediu la care visa de când era în Ucraina.

“Sincer am zis… „Trebuie să plec în vacanţă!”. Am zis dacă nu ajung până joi s-a terminat tot.”, a explicat Samuel, la Observator.

Cât despre alte planuri de viitor, Cristi şi Samuel au declarat că nu vor mai fi curioși să facă “turism de război”. De-acum înainte, vor vizita doar oraşe pe timp de pace.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: