Redactia.ro
Home » Monden » Tinu Vereșezan a devenit tată la 46 de ani, spre nemulțumirea cuiva din familie: „Din păcate, nu a fost prea încântat…”

Tinu Vereșezan a devenit tată la 46 de ani, spre nemulțumirea cuiva din familie: „Din păcate, nu a fost prea încântat…”

Tinu Vereșezan a devenit tată la 46 de ani. Micuțul a avut trei perechi de nași de botez

Tinu Vereșezan a dezvăluit că trăiește momente de bucurie după ce a devenit din nou tată, la vârsta de 46 de ani. Micuțul a avut trei perechi de nași de botez, iar sute de oameni au fost invitați să ia parte la eveniment.

Tinu Vereșezan a devenit tată la 46 de ani, spre nemulțumirea cuiva din familie: „Din păcate, nu a fost prea încântat…”

Iubita de câțiva ani a lui Tinu Vereșezan, Gianina, a născut luna trecută un băiețel. Este cel de-al doilea copil al cântărețului.

„Pe 10 septembrie a venit micuțul Vlăduț, l-am creștinat pe 20 octombrie, am făcut botezul la Arad. E o perioadă interesantă din viața mea. A fost o bucurie când am aflat că voi fi din nou tătic, a fost neașteptat. Din păcate, în perioada asta, nu prea apuc să stau pe acasă și ea se ocupă de Vlăduț. Botezul l-am făcut la Catedrala din Arad, bebe a fost liniștit, nu a schițat niciun gest în apă, chiar i-a plăcut”, a declarat Tinu Vereșezan pentru starpopular.ro.

La petrecerea de botez dedicată micuțului au fost 380 de invitați.

„Am vrut să chemăm mai mulți oameni, însă, capacitatea sălii nu ne-a permis să facem un eveniment mult mai mare. Am avut trei perechi de nași, domnul ministru Traian Igaș, nașul meu de cununie, pe Florin Ionaș Generalul, și un prieten de suflet din Arad, pe care îl știu de 25 ani, Gabi”, a declarat Tinu Vereșezan pentru sursa menționată anterior.

Tinu Vereșezan mai are din căsnicia anterioară un fiu, care nu s-a arătat prea bucuros, totuși.

„Băiatul cel mare are 19 ani, iar acum a venit al doilea băiat în viata mea. Marian, din păcate, nu a fost prea încântat. Pentru că frățiorul este făcut cu a doua persoană din viața mea, nu cu mama lui. Să sperăm că timpul le rezolvă pe toate”, a adăugat Tinu Vereșezan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: