Redactia.ro
Home » Știri » Ținuta cu care a stârnit valuri o tânără pe holurile Parlamentului, la Congresul PNL: “În ton cu evenimentul, cu culorile partidului”

Ținuta cu care a stârnit valuri o tânără pe holurile Parlamentului, la Congresul PNL: “În ton cu evenimentul, cu culorile partidului”

GALERIE FOTO (3)

În timp ce premierul Nicolae Ciucă era desemnat președintele PNL, fără să aibă vreun contracandidat, o tânără a strânit valuri pr holurile Parlamentului României cu ținuta sa “în ton cu evenimentul”.

De duminică, Nicolae Ciucă este noul președinte PNL, după un Congres Extraodinar la Parlamentul României în care nu a avut niciun contracandidat. Totul după demisia forțată a lui Florin Cîțu de la șefia partidului.

Ținuta cu care a stârnit valuri o tânără pe holurile Parlamentului, la Congresul PNL: “În ton cu evenimentul, cu culorile partidului”

Însă Congresul PNL a fost pentru mulți doar un bun prilej de a-și etala ținutele îndrăznețe. Mai exact, o tânără a stârnit valuri cu ținuta aleasă la evenimentul liberalilor din cursul zilei de duminică.

Mai exact, este vorba de o rochie albastră, asimetrică, scurtă în partea stângă, cum au surprins pe holurile Parlamentului jurnaliștii Digi 24. Ținuta a fost completată de pantofi cu toc și baretă pe gleznă.

Tânăra a fost surprinsă la brațul unui tânăr, pe holurile Parlamentului din România, la Congres extraordinar al PNL-ului.

Întrebată de reporterul Digi 24 cu a făcut alegerea ținutei, tânăra a mărturisit că nu a fost o alegere dificilă.

„Nu, nu a fost dificil”, a spus tânăra, înainte de a adăuga, scurt: „M-am gândit să fie ceva mai elegant”.

Și tânărul care o însoțea a făcut câteva comentarii legate de ținuta partenerei sale.

„Și-a ales o ținută în ton cu evenimentul, cu culorile partidului”, a ținut să menționeze și tânărul.

Nicolae Ciucă, noul președinte PNL: „Nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ceea ce nu sunt”

Nicolae Ciucă a devenit, în urma congresului din 10 aprilie, noul număr 1 în cadrul PNL. A fost singurul candidat în cursa pentru șefia PNL, după ce Florin Cîțu a demisionat de la vârful partidului, zilele trecute, pe fondul nemulțumirilor interne apărute.

„Dragi liberali, am scris pe prima pagină a moţiunii că am făcut acest demers conştient că forţa unui partid nu stă într-un om. Forţa partidului este dată de primari, consilieri, preşedinţi de consilii judeţene, este dată de senatori şi deputaţi, dar mai ales este dată de toţi membrii PNL şi de votanţii noştri. Este adevărat – nu sunt un membru cu vechime în partid, nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ceea ce nu sunt, dar niciodată nu mă voi lăsa prizonier. Sunt pregătit să îmi asum această funcţie”, a declarat Nicolae Ciucă, duminică, în discursul susţinut la Congresul extraordinar al PNL.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: