Redactia.ro
Home » Știri » Tipuri de carduri bancare Mastercard și servicii suplimentare

Tipuri de carduri bancare Mastercard și servicii suplimentare

Mastercard este o companie de tehnologie care activează în industria plăților. Compania lucrează activ pentru a se asigura că clienții pot achita cu ușurință achizițiile cu un card, oriunde este necesar.

Mastercard propune diferite tipuri de carduri bancare, cu care deținătorii pot profita de diverse beneficii.

Tipuri de carduri bancare Mastercard

În Republica Moldova, băncile partenere propun următoarele carduri Masterсard:

  1. Debit ‒ retrageți bani fără comisioane de la orice bancomat pe teritoriul Republicii Moldova, primiți transferuri de bani și gestionați finanțele cu ușurință.
  2. Standard ‒ un card de credit cu contact sau contactless, foarte convenabil pentru gestionarea cheltuielilor zilnice. Cu ajutorul acestuia, puteți plăti cu ușurință în rețelele comerciale cu terminale POS.
  3. Gold ‒ deținătorii acestor carduri pot beneficia nu doar de comisioane reduse, ci și de oferte și promoții suplimentare.
  4. Platinum ‒ pentru clienții VIP, care doresc să primească servicii premium în orice colț al lumii.
  5. World Elite ‒ deținătorii de carduri bancare World Elite pot beneficia din plin de oferte, privilegii și promoții unice de la Mastercard. Este opțiunea ideală pentru cei mai exigenți clienți.

De ce se merită să solicitați un card Mastercard premium

Mastercard oferă în mod regulat promoții pentru clienții săi datorită cooperării cu companii precum Booking, Hertz, Avis, Bukovel și multe altele. În plus, compania vine cu oferte și servicii suplimentare pentru deținătorii de carduri Mastercard World Elite și Platinum. Astfel de oferte pot include:

  1. Posibilitatea de acces în business lounge. Acesta este un loc confortabil pentru așteptarea zborului, cu următoarele servicii gratuite: televizor, presă, Wi-Fi, cabină de duș, xerox și fax, precum și ceai, cafea, alte băuturi și gustări reci.
  2. Serviciul de concierge. Acest serviciu vă oferă un asistent personal care vă simplifică călătoriile și viața de zi cu zi, îndeplinind următoarele sarcini: selectarea și rezervarea biletelor de transport, rezervarea cazării, organizarea timpului liber în timpul călătoriei, dezvoltarea tururilor personale de odihnă, precum și comandarea anumitor servicii (cum ar fi taxi, curățenie sau rezervarea unei mese la restaurant).
  3. Test Covid antigen. Testul COVID este disponibil pentru deținătorii de carduri Mastercard Platinum și World Elite. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să rezervați în prealabil data și ora testului. Rezultatele testului sunt disponibile în decurs de 40 de minute.

Aceasta nu este o listă completă a serviciilor Mastercard. Puteți afla mai multe pe site-ul oficial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini