Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea a râs când a auzit. Ce poreclă rușinoasă avea Cristi Borcea în închisoare: „Așa îi spuneam bărbatului feroce al României”

Toată lumea a râs când a auzit. Ce poreclă rușinoasă avea Cristi Borcea în închisoare: „Așa îi spuneam bărbatului feroce al României”

Cristi Borcea avea de executat o pedeapsă de șapte ani și șase luni, din care a stat după gratii cinci ani și o lună. Fostul actionar dinamovist a primit pedeapsa cu executare în dosarul cu retrocedarea ilegală de terenuri, în februarie 2019.

Ce spunea Cristi Borcea despre perioada în care a stat după gratii

Cristi Borcea povestea, acum ceva vreme, cum a fost perioada în care s-a aflat după gratii. Afaceristul spunea că au existat atât avantaje, cât și dezavantaje, pentru că era un om deja cunoscut în spațiul public. A ținut să specifice că niciodată nu a stat ca într-o cameră de hotel, nu a avut bandă de fitness sau bicicletă.

Am fost un deținut ca orice deținut, dar datorită notorietății am avut și avantaje și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni Becali și cu Victor Becali. Niciodată nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness, bicicletă. Nu a fost niciodată demisă conducerea de acolo. În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele. Din 2009, de când am pierdut campionatul cu Urziceni, am probleme cu somnul. M-a luat Giovanni: bă ești nebun, eu am stat în Columbia, în Napoli, cum să faci așa ceva. M-am dus în baie, nu era apă, nu era nimic, era un butoi mare, toalete turcești.

Sub chiuvetă era o gaură unde era plin de șobolani. Ăsta a fost primul contact cu pușcăria. Se leagă cu celebra melodie Poarta albă. Lumea spunea că sunt condițiile cele mai bune acolo. Îmi este frică de șobolani. Pe săptămână visez cam de două trei ori treaba asta legat de pușcărie. Sunt traume care nu trec atât de ușor. Dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor acolo îmi era foarte greu. Gândacii, șobolanii și ploșnițele erau peste tot. Nu era apă caldă.”, a declarat Cristi Borcea.

Ce poreclă rușinoasă avea Cristi Borcea în închisoare

Cristi Borcea a primit și o poreclă pe vremea când se afla în închisoare. Pentru că este un bărbat foarte îngrijit și îi plăcea să se răsfețe, Borcea a primit porecla de Magdalena.

Îi spuneam Magdalena bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare”, a spus Miron Mitrea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini