Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea îl știe pe Cătălin Măruță, dar iată cum arată tatăl său. Ce meserie a avut Constantin Măruță. Nu te-ai fi așteptat

Toată lumea îl știe pe Cătălin Măruță, dar iată cum arată tatăl său. Ce meserie a avut Constantin Măruță. Nu te-ai fi așteptat

Cătălin Măruță ia un salariu uriaș de la PRO TV. Ce studii are, de fapt, prezentatorul

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați și longevivi prezentatori de televiziune. Acesta are o carieră de succes și o familie superbă. Toată lumea îi știe pe David și Eva, copii săi alături de Andra, dar nu multă lume știe detalii despre părinții prezentatorului.

Cum arată și cu ce s-a ocupat tatăl lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și-a ținut mereu părinții departe de lumina reflectoarelor. Recent, tatăl său și-a aniversat ziua de naștere, iar prezentatorul i-a transmis un mesaj, atașând câteva imagini alături de el. Cătălin Măruță este tare mândru de familia sa și seamănă lei cu tatăl său.

Azi îl sărbătorim pe tatăl meu, un om minunat de la care am moștenit atât de multe lucruri! La mulți ani, tata! Să fii sănătos și să ne bucurăm împreună de cât mai multe clipe frumoase! Te iubim!❤️.„, a scris Cătălin Măruță.

Constantin Măruță l-a îndrumat pe Cătălin pe același drum pe care a mers și el

Nu multă lume știe că soțul Andrei nu a terminat facultatea de Jurnalism ci Facultatea de Drept. Cătălin Măruță a ales acest drum datorită tatălui său care a fost judecător. Cu toate că a practicat foarte puțin dreptul, Cătălin Măruță a ales să își construiască o carieră în televiziune.

Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp. Am uitat de dorința de a fi ca tata, avocat sau judecător. Am dat la Drept, dar am făcut tot ce mi-a plăcut mie. Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: „Dar măcar puteai să încerci la stat…” la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva.

Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică, să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare. Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări, niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur mi s-ar fi potrivit avocatura.„, a mărturisit Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: