Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea îl știe pe Romică Țociu, dar uite cât de frumoasă este fiica sa! Daria va pleca la studii în străinătate

Toată lumea îl știe pe Romică Țociu, dar uite cât de frumoasă este fiica sa! Daria va pleca la studii în străinătate

Cum arată și cine este fiul lui Romică Țociu VIDEO

Putem spune că Romică Țociu este unul dintre cei mai cunoscuți români prin prima talentului său. Acesta este un artist iubit și apreciat de toată lumea. Mereu a încercat să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, dar acum a vorbit despre fiica sa cea mică, Daria care a împlinit 18 ani. Ce facultate va urma mezina familiei Țociu.

Cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu

Daria Țociu a împlinit 18 ani și este o domnișoară superbă care seamănă leit cu tatăl său. Romică Țociu a fost invitat în cadrul unei emisiuni unde a vorbit despre copiii lui. Fiul cel mare doar ce s-a căsătorit și l-a făcut pe artist bunic pentru a doua oară. Cât despre fiica cea mică, Romică Țociu a povestit că va urma cursurile unei universități de afară și se pregătește să obțină permisul de conducere.

Daria e între a pleca afară la o facultate sau a rămâne în țară. Eu zic că ce e mai bine pentru ea, ea știe foarte bine, când copiii sunt indeciși părinții au o problemă. Atunci fără să vrei începi să-ți cauți vina, să spui de ce l-am lăsat, de ce a făcut-o, când i-am zis de ce nu m-a ascultat, deocamdată n-am probleme de genul.”, a povestit Romică Țociu.

Duo-ul Corneliu Palade și Romică Țociu s-a destrămat?

Mulți au spus în ultima vreme că Romică Țociu și Corneliu Palade nu-și mai vorbesc. Adevărul a ieșit la iveală abia acum. Cornel Palade a fost cel care a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Acesta a spus că nu încape vorbă de vreo ceartă.

Cei doi au în continuare show-uri împreună, doar că acestea nu presupun apariții televizate. Se pare că acesta este motivul pentru care nu au mai fost văzuți împreună la televizor. Corneliu Palade a mai povestit că este în turneu pe litoralul românesc alături de bunul său prieten Romică Țociu, iar cei care îi îndrăgesc pot veni să îi vadă.

Oamenii ne urmăresc, vor să ne vadă împreună, noi suntem împreună, nicio problemă, asta este situația. Normal că mă văd, eu înainte de Romică am fost singur. Cuplu există, dar lumea era învățată să ne vadă pe sticlă, nu?„, a declarat Corneliu Palade în cadrul unei emisiuni televizate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: