Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea o știe pe Andreea Esca, dar iată cum arată tatăl ei. Dumitru Esca are 83 de ani

Toată lumea o știe pe Andreea Esca, dar iată cum arată tatăl ei. Dumitru Esca are 83 de ani

GALERIE FOTO (4)

Andreea Esca este cea mai celebră și longevivă prezentatoare de televiziune de la noi. Orice român a auzit de Andreea Esca și o are în imagine, dar nu multă lume știe cum arată tatăl ei. Prezentatoare seamănă leit cu tatăl ei. Iată ce mesaj i-a transmis o dată cu aniversarea a 83 de ani.

Cum arată tatăl Andreei Esca

În urmă cu câteva zile, Andreea Esca a sărbătorit ziua de naștere a tatălui ei. Frumoasa prezentatoare a publicat mai multe poze cu părintele ei care a împlinit 83 de ani. Andreea Esca seamănă leit cu tatăl ei. Vedeta i-a organizat o petrecere de pomină alături de membrii familiei. Atât ea, cât și fiica sa Alexia au publicat imagini peste imagini în mediul online.

„Azi e ziua celui mai tânăr dintre noi! La mulți ani, Giovanni! 83. Tata e cam tare… ❤️ #aimei #titi #mare #happybirthday #domnul #Esca”, a scris Andreea Esca pe pagina sa de instagram.

 Cu ce s-a ocupat tatăl Andreei Esca

Andreea Esca este foarte emoționată atunci când vine vorba de familie. În trecut a vorbit despre copilăria sa și deși mereu și-a ținut părinții departe de lumina reflectoarelor, a povestit câteva detalii despre ei în urmă cu ceva timp. Andreea Esca a mărturisit că tatăl ei a fost un inginer de excepție care era sever cu ea. Vedeta a povestit că atunci când venea de la munca de pe „șantierele patriei”, bărbatul era așteptat de Andreea cu carnetul de note și mama sa îl aștepta cu ciorbă.

Tatăl meu este deștept, frumos, slab, cu părul creț și lucrează pe șantier. Este un inginer foarte apreciat, care în plimbările noastre prin țară, îmi arată ce a mai construit. Este foarte sever și când ajunge acasă la sfârșitul săptămânii eu trebuie să-l aștept cu carnetul de note și mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanța de vară cu el, la țară, la mătușa lui, Tușa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aș putea să visez la Bucureşti. Așa aș fi început, în copilărie, o compunere despre tata. Dar cum astăzi împlinește 80 de ani, am mai adunat niște poveşti.

Tata a lucrat aproape toată viața pe “șantierele patriei” pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureşti. Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele vremuri dificile. (..) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă că nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri.„, a mărturisit Andreea Esca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: