Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea o știe pe Sânziana Buruiană, dar iată cât de frumoasă e mama sa. Femeia are o pensie cu multe zerouri. Uite cât încasează lunar

Toată lumea o știe pe Sânziana Buruiană, dar iată cât de frumoasă e mama sa. Femeia are o pensie cu multe zerouri. Uite cât încasează lunar

Sânziana Buruiană este cunoscută de orice român în urma aparițiilor ei controversate din presă. Frumoasa blondină a fost una dintre primele „fete de oraș” care dădeau moda în Capitală. Acum este căsătorită și are două fetițe superbe alături de fotbalistul Nicolae Zuluf. Mama sa în schimb a fost mereu o prezență discretă. Uite cât de bine seamănă cele două.

Ce pensie are mama Sânzianei Buruiană

Nu mulți știu că mama Sânzianei Buruiană este o fostă judecătoare a Curții de Apel București. Sânziana Buruiană provide dintr-o familie foarte respectabilă. Din nefericire în urmă cu câțiva ani tatăl blondinei s-a stins din viață lăsând un gol imens în sufletul familiei. Sânziana Buruiană este dependentă de mama sa și cele două s-au înțeles mereu foarte bine. Claudia Buruiana, pe numele ei, a fost mereu o mamă devotată care i-a făcut toate poftele fiicei sale. Cele două seamănă ca două picături de apă.

Claudia Buruiană este una dintre pensionarele norocoase deoarece aceasta încasează lunar o sumă considerabilă de bani. Conform ultimei declarații de avere din anul 2019, mama Sânzianei încasa anual  312.043 de lei, adică aproximativ 26.000 de lei pe lună, echivalentul a 5.200 de euro. În anul 2016, mama Sânzianei Buruiană încasa încasa 115.000 lei pe an, adică 9.500 de lei pe lună, dovadă că pensia ei a crescut în fiecare an, iar cel mai probabil în 2021 a depășit suma de 5200 de euro pe lună.

Cât de bine se înțelege Sânziana cu mama sa

Sânziana Buruiană a scris un mesaj emoționant pentru mama sa pe rețelele sociale. Blondina a precizat că ea a fost răsfățată de mama sa toată viața și că aceași lucru își dorește să îl ofere și fiicelor ei.

Ea e mama mea, inima mea, puterea mea….Mama e unică, nimeni pe lume nu e ca mama. Ea îți oferă totul necondiționat, ea te ajută să-ți împlinești toate visele. Am cea mai frumoasă, puternică și deșteaptă mamă din lume. Nu m-am lăudat niciodată, dar acum este momentul să-i spun că nu e niciuna ca ea!!!! Ce fac eu pentru fetele mele e un sfert din ce a făcut ea pentru mine. Ea mi-a făcut viața un basm mereu, nu doar când aveam 5 ani. Dumnezeu mi-a dat o fiică, pe Izabela, exact ca ea, puterea mea!!!„, a scris Sânziana Buruiana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: