Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » TOP 5 moduri în care un soft ERP ajută firmele mici

TOP 5 moduri în care un soft ERP ajută firmele mici

GALERIE FOTO (2) TOP 5 moduri în care un soft ERP ajută firmele mici

Pentru a fi competitiv în peisajul dinamic de afaceri din ziua de azi, fiecare firmă oricât de mică trebuie să decidă ce tehnologie o va ajuta să rămână productivă, eficientă și să-i susțină creșterea. De la administrarea personalului, la operațiunile de contabilitate, facturare și legislația în vigoare, un soft ERP performant îți va simplifica viața de antreprenor, în timp ce te susține să scalezi business-ul pe mai departe.

Un sistem Enterprise Resource Planning (ERP) gestionează toate aspectele unei afaceri, inclusiv producția, planificarea, achiziția, producția, vânzările, distribuția, contabilitatea și administrarea personalului, într-un sistem complet integrat.

Nicio afacere nu este prea mică pentru o soluție ERP

Doar pentru că ești poate un magazin mic nu înseamnă că nu poți funcționa ca o afacere complexă – și să profiți de soluțiile de afaceri inteligente, cum este un soft ERP, pentru a eficientiza toate procesele de business.

Așadar, dacă încă ai dubii legate de faptul că te consideri o firmă prea mică pentru a te folosi de avantajele unui soft ERP, reconsideră acest lucru. Peste 75% dintre întreprinderile mici și mijlocii din întreaga lume folosesc sisteme ERP pentru a-și gestiona operațiunile. Și cu cât digitalizarea își pune amprenta tot mai mult asupra business-urilor, cu atât este mai indicat să privești în această direcție a automatizării proceselor.

Firmele mici folosesc un soft ERP pentru a îmbunătăți comunicarea între departamente și pentru a optimiza procesele de lucru și operațiunile, oferind vizibilitate asupra tuturor departamentelor. Un sistem ERP ajută, de asemenea, firmele mici să-și integreze atât informațiile financiare, cât și datele despre angajați într-un singur sistem integrat.

5 moduri în care un soft ERP ajută o firmă mică

Sistemele ERP destinate firmelor mici sunt capabile să automatizeze funcții cheie ale afacerii, cum ar fi procesarea comenzilor, producția și finanțele. Mai ales când nu ai mulți angajați, automatizarea operațiunilor te ajută să-ți concentrezi cele mai bune resurse către taskurile cele mai productive pentru creșterea firmei.

Așadar, indiferent cât de mică este firma, iată care sunt beneficiile obținute în urma implementării unui soft ERP:

  1. Costuri de operare reduse

Un soft ERP tradițional necesită costuri mai mari de instalare și infrastructură. Astăzi, firmele mici pot opta pentru o soluție ERP bazată pe cloud, care elimină nevoia de hardware suplimentar, personal IT, întreținere și upgrade-uri.

  1. Productivitate sporită a angajaților

Indiferent dacă ai 2 sau 10 angajați, este important ca aceștia să rămână motivați și mulțumiți și să nu-i epuizezi cu sarcini obositoare, pentru că altfel nu vor da randament și nici nu vor rămâne prea mult timp în firmă. Când implementezi un soft ERP care automatizează acele proceduri obositoare și redundante, îi vei ajuta să-și facă treaba mult mai eficient, dar nici nu vor fi predispuși la erori sau demotivare.

  1. Contabilitate simplificată, fără erori

Un sistem de contabilitate complet integrat cu stocurile, achizițiile, producția și vânzările facilitează sarcinile de contabilitate și raportarea financiară.‍‍ În plus, digitalizarea instituțiilor statutului, inclusiv raportarea SAF-T, devine o provocare pentru foarte multe companii, deoarece presupune resurse umane și financiare considerabile.

Pentru a răspunde tuturor cerințelor legislative, un sistem integrat pentru managementul resurselor este soluția ideală. Un soft ERP elimină procesele ineficiente, iar înregistrarea manuală a datelor poate fi redusă semnificativ.

  1. Acces la date importante

Întreprinderile mici cu creștere rapidă nu au timp să aștepte rapoarte sau să presupună în fiecare lună cifrele lor de performanță. Cu acces total la date din fiecare operațiune și departament, soft-ul ERP permite o comunicare mai rapidă, raportare, analiză de performanță și luarea deciziilor în timp.

  1. Scalare și creștere

Sistemele ERP sunt de natură modulară, ceea ce înseamnă că fiecare aplicație poate fi implementată împreună sau independent. Pentru o firmă mică, un soft ERP oferă planuri de creștere rapidă. Deoarece sistemele cloud rulează pe servere de la distanță, este ușor să adaugi resursele suplimentare necesare pentru a menține softul să funcționeze fără probleme.

Dacă te simți împovărat de incapacitatea de a ține pasul cu cererea, deoarece firma este limitată de sistemele convenționale sau de sistemele vechi, trecerea la un soft ERP modern îți eliberează afacerea pentru a îndeplini adevăratul potențial de creștere.

NextUp îți oferă posibilitatea să testezi gratuit softul ERP înainte de a-l achiziționa. Practic, completezi un formular pe site și echipa NextUp îți trimite un DEMO pentru a testa sistemul ERP.

Astfel, îți poți da seama în funcție de nevoile afacerii tale, ce ți se potrivește și poți alege funcționalitățile potrivite: gestiunea stocurilor, contabilitate, rapoarte financiare, management contracte, managementul planului de producție, managementul documentelor de livrare, integrări cu alte platforme, procese automatizate și funcționalități customizate după nevoile afacerii tale.

În plus, NextUp ERP poate fi integrat cu platforme de ecommerce, tehnologii care automatizează procese de business, API-uri, partenerii tăi, softuri de facturare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini