Redactia.ro
Home » Știri » Toți abonații la RDS&RCS trebuie să știe asta. După cât timp râmâi fără cablu și telefon în caz de neplată

Toți abonații la RDS&RCS trebuie să știe asta. După cât timp râmâi fără cablu și telefon în caz de neplată

RCS RDS

Digi RCS&RDS are un număr record de abonați în România, atât pentru serviciile sale de telefonie, cât și pentru internet. Practic, există șanse mari ca mulți dintre ei să ajungă în situația de a nu-și putea plăti factura sau de a întârzia cu plata. Ar fi bine să știți ce se întâmplă în caz de neplată.

După cât timp râmâi fără cablu și telefon în caz de neplată la RDS&RCS

Abonații RDS&RCS care nu plătesc facturle la timp s-ar putea trezi fără servicii mai repede decât cred. După cât timp râmâi fără cablu și telefon în caz de neplată?

Din data de 5 a lunii, serviciile se pot deconecta oricand. În primul rând se deconecteaza serviciile automat (exemplu: internet, telefonie) iar ultimele deconectări se fac pentru serviciul de cablu tv acolo unde trebuie să ajunga o echipă de deconectări pentru a deconecta fizic cablul tv.

Pentru reconectare, clienții RCS – RDS vor avea de plătt o taxă de 15 lei și este posibil ca acest lucru să dureze.

Zece zile – perioada de grație pentru facturile la Digi RCS&RDS

Zece zile este perioada de grație pentru facturile la Digi RCS RDS. Dacă nu te încadrezi în acea perioadă și nu reușești să-ți plătești datoriile către furnizorul de telecomunicații și internet, abonamentul îți este suspendat. După ce ți-a plătit factura, serviciile îți sunt reactivate. Perioada de grație s-ar putea să fie un pic mai mare în cazul persoanelor care folosesc RCS RDS ca furnizor de televiziune prin cablu.

Compania a anunțat pe site-ul său că există posibilitatea plății unor comisioane adiționale pentru plata facturii la internet, telefonie sau televiziune în situația în care alegi să-ți achiți datoriile prin intermediul unor servicii de plată care nu țin de Digi RCS RDS.

În final, situația în cazul celui mai mare furnizor de internet, televiziune și telefonie din România este similară cu celorlalți operatori din domeniu care activează pe piața din țara noastră. Ar fi bine să nu întârzii cu plata facturilor mai mult de zece zile, altfel, s-ar putea să rămâi fără.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: