Redactia.ro
Home » Monden » Toți o cunosc astăzi pe Dana Budeanu, însă puțini știu cum arăta creatoarea de modă înainte să devină celebră

Toți o cunosc astăzi pe Dana Budeanu, însă puțini știu cum arăta creatoarea de modă înainte să devină celebră

GALERIE FOTO (2) dana budeanu

Dana Budeanu este recunoscută ca una dintre cele mai cunoscute și discutate personalități din România, așadar numele său nu mai are nevoie de prezentări suplimentare. Această designer de modă a obținut faimă pe internet în anul 2019, când a încheiat colaborarea cu PRO TV și a început să aibă propriul său show, intitulat „Verdictul moden”, pe platforma YouTube.

Cum arăta Dana Budeanu în tinerețe? Timpul nu și-a pus deloc amprenta asupra ei

Dana Budeanu este recunoscută drept una dintre cele mai apreciate și influente personalități publice din România, având o voce puternică și omniprezentă în mediul online.

De-a lungul ultimilor trei ani, Dana Budeanu a câștigat o popularitate considerabilă după ce a părăsit PRO TV și a decis să-și creeze propriul show monden pe platformele de socializare. Aici, ea a obținut un succes incredibil datorită curajului pe care îl are atunci când comentează cu aciditate situațiile care nu îi sunt pe plac. Dana Budeanu nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, iar acest lucru pare să fie pe placul celor care o urmăresc.

Ajunsă la vârsta de 43 de ani, Dana Budeanu are o formă fizică extraordinară și un trup tras ca prin inel. Ea a dezvăluit recent că nu se abține de la nimic și nu urmează o dietă drastică pentru a nu acumula kilograme în plus, ba chiar mănâncă o dată sau de două ori pe lună burgeri.

Ce regim respectă Dana Budeanu pentru a se menține în formă

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort.

Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00 (sic!). Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. (…)

dana budeanu
dana budeanu

Sunt o persoană care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant.

Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.”, povestea Dana Budeanu.

Toți o cunosc astăzi pe Dana Budeanu prin prisma emisiunii sale, însă puțini sunt cei care știu cum arăta vedeta cu ani în urmă, înainte de a ajunge celebră. Trebuie să recunoaștem că Mama Natură a fost îngăduitoare cu Dana Budeanu și trecerea timpului nu a lăsat amprente puternice asupra chipului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini