Redactia.ro
Home » Știri » Toți românii îl știu pe Marcel Ciolacu, însă puțini o știu pe soția sa. Cum arată și cu ce se ocupă FOTO

Toți românii îl știu pe Marcel Ciolacu, însă puțini o știu pe soția sa. Cum arată și cu ce se ocupă FOTO

GALERIE FOTO (2) Guvernul renunță la reducerea plafonului pentru plata cash! Marcel Ciolacu: „Vor fi două excepții"

Toți românii îl știu pe Marcel Ciolacu, însă puțini o știu pe soția sa. Iată cum arată și cu ce se ocupă!

Ea este soția lui Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, noul premier al țării este cunoscut pentru discreția sa față de familia lui, însă vă prezentăm cea mai importantă persoană din viața sa, soția lui, Roxana! Deși aceasta preferă să rămână în afara atenției publice, Roxana joacă un rol esențial în susținerea lui Marcel Ciolacu și îl sprijină în eforturile sale politice și în conducerea partidului. Ea este un sprijin de încredere pentru soțul ei și își aduce contribuția în mod discret, dar semnificativ, în spatele scenei politice.

Cu ce se ocupă Roxana Ciolacu

Soția noului premier ocupă poziția de director al societății comerciale SC Lucia COM 94 SRL. Această firmă este deținută în principal de familia șefului PSD, Marcel Ciolacu, care are o participație de 55% în acțiuni.

Marcel Ciolacu și Roxana au fost împreună ca și cuplu de peste 20 de ani și au împreună un fiu pe nume Andrei. Acesta este o sursă de mândrie pentru ambii părinți, fiind în prezent student la medicină.

Roxana Ciolacu, soția șefului PSD, are o abordare retrasă față de aparițiile publice, preferând să își susțină soțul din umbră, punându-i la dispoziție tot sprijinul necesar.

Cu o diplomă de licență în Chimie și o bază de cunoștințe de inginerie, Roxana este implicată în gestionarea firmei de familie, care are 7 angajați. Această afacere familială înregistrează performanțe pozitive, ceea ce demonstrează rezultatele financiare din 2018. În acel an, firma a obținut o cifră de afaceri netă de 851.086 lei și un profit net de 136.195 lei.

Deși preferă să rămână în spatele scenei publice, Roxana contribuie activ la succesul firmei și oferă suportul necesar în gestionarea acesteia.

Marcel Ciolacu nu locuiește împreună cu soția

Există un detaliu extrem de neobișnuit care atrage atenția în cazul soților Ciolacu. Conform dezvăluirilor făcute chiar de șeful PSD, el nu locuiește împreună cu soția sa, deoarece aceasta refuză să se mute în Capitală.

Din acest motiv, Marcel Ciolacu se străduiește să ajungă acasă, în Buzău, în fiecare weekend, însă nu reușește întotdeauna, fiind foarte ocupat cu responsabilitățile sale.

„Spre ruşinea mea ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că asta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre. Ea nu doreşte să vină la Bucureşti”, recunoștea Marcel Ciolacu,  la Digi24.

„Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix, eu continui pe telefon tot ce am de răspuns. Se mai enervează şi mă roagă să mai las telefonul să şi comunicăm. Într-una dintre zilele din week-end când ajung acasă, am nişte prieteni foarte apropiaţi cu care ne vedem”, mai dezvăluia acesta. 

Politicianul a dezvăluit că soția sa îi adresează reproșuri referitoare la volumul mare de muncă pe care îl depune, chiar și atunci când reușește să ajungă acasă, la Buzău.

 

Sursa foto: Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: