Redactia.ro
Home » Monden » TRAGEDIE! A murit actorul din Lost. A fost găsit fără suflare pe podeaua casei sale

TRAGEDIE! A murit actorul din Lost. A fost găsit fără suflare pe podeaua casei sale

lost

Lumea filmelor și serialelor mai pierde un actor mare. Lance Reddick, un actor cunoscut pentru interpretarea lui Cedric Daniels din „The Wire” și pentru munca sa în franciza „John Wick”, s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani.

Potrivit „The Hollywood Reporter”, care-l citează pe agentul său de presă, decesul s-a datorat unor cauze naturale. Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit pe 17 martie, în locuința sa din Studio City, California, a anunțat site-ul Tmz.

Lance Reddick a murit din cauze naturale

Lance Reddick promovase recent ”John Wick 4”, ultimul episod al francizei lui Keanu Reeves, în care l-a interpretat pe Charon, portarul hotelului Continental Hotel, un centru al crimei subterane din New York.

Înzestrat cu o voce sonoră și memorabilă, Reddick a lucrat adesea ca actor de voce în proiecte precum The Vindicators, DuckTales, Rick and Morty și Castlevania și și-a împrumutat vocea și pentru jocuri video.

La televiziune, a jucat, de asemenea, în serialele „Lost”, în rolul lui Matthew Abaddon, „Fringe” (2008-2013) și „Bosch” (2014-2021), în rolul lui Irvin Irving. A interpretat rolul lui Papa Legba în cel de-al treilea sezon al serialului „American Horror Story” (2014), rol pe care l-a reluat ulterior în cel de-al optulea sezon.

A jucat în serialul „Lost”

Lance Reddick a apărut în doar patru episoade din serialul „Lost” și, în rolul lui Matthew Abaddon, a implorat alte personaje să-și găsească scopul. Cea mai mare poveste a lui a implicat să-l îndrepte pe John Locke, interpretat de Terry O’Quinn , în direcția insulei, iar mai târziu a fost ucis de Benjamin Linus, interpretat de actorul Arrow Michael Emerson.

Reddick, un actor a cărui prezență captivantă l-a adus adesea în roluri care necesitau intensitate și gravitate, și-a început cariera în anii ’90, cu roluri în spectacole precum „New York Undercover” și „The West Wing”.

Ca adolescent, care a crescut în Baltimore, intenționa să devină muzician, a spus el odată pentru The Guardian, ca un mijloc de a-și susține tânăra familie și în speranța de a pune bazele unei cariere muzicale.

A început să câștige roluri în teatrul regional și, la 29 de ani, a aplicat – și a fost acceptat – la Universitatea Yale pentru a studia teatrul, unde în cele din urmă a absolvit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: