Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie fără margini! Adelin a murit decapitat de tren, lângă Alexandria. Avea16 ani și un „chip de înger”

Tragedie fără margini! Adelin a murit decapitat de tren, lângă Alexandria. Avea16 ani și un „chip de înger”

GALERIE FOTO (2)

Tragedie fără margini! Adelin a murit decapitat de tren, lângă Alexandria. Avea16 ani și un „chip de înger”. Iată detaliile!

Tragedie fără margini

Tragediile provocate de dependența de jocurile de noroc continuă să aducă suferință și să lase în urmă familii distruse de durere. Un alt caz cutremurător a avut loc recent în localitatea Nanov din Teleorman, unde un tânăr de doar 16 ani și-a găsit sfârșitul într-un mod teribil, fiind decapitat de un tren în apropierea gării Alexandria Nord. Motivul sinuciderii sale pare să fie datoriile acumulate la păcănele.

Scenele cumplite s-au desfășurat miercuri seară, când Adelin a părăsit casa și s-a îndreptat pe jos către linia de cale ferată. Cu inima plină de durere și disperare, tânărul a așteptat sosirea trenului R 9372, având în minte un plan înfiorător. În apropierea halei Alexandria Nord, el și-a pus capăt zilelor într-un gest sinucigaș nemilos.

Într-o fractiune de secundă, viața lui Adelin s-a sfârșit tragic. Mecanicul trenului a observat prea târziu prezența adolescentului pe șine și nu a mai putut evita impactul devastator. În urma tragediei, Adelin nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Apropiații lui Adelin susțin că era un băiat cu un „chip de înger”, potrivit observatornews.ro. Gestul extrem pe care l-a făcut nu poate fi înțeles de cei din jur, însă motivul ar sta la baza datoriilor acumulate la jocurile de noroc.

Un alt caz înspăimântător la Râmnicu Vâlcea

Un alt caz înspăimântător s-a întâmplat recent în Râmnicu Vâlcea, unde un tânăr de 19 ani și-a pus capăt vieții în apropierea liceului unde a fost elev. În fața unei case de pariuri, acesta și-a dat foc, arzându-se de viu. Se presupune că pierduse suma considerabilă de 3000 de lei la jocurile de noroc. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, lăsând o imagine cutremurătoare a suferinței umane, conform sursei citate.

Aceste tragedii evidențiază pericolele asociate dependenței de jocurile de noroc și impactul devastator pe care îl pot avea asupra vieților oamenilor.

 

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: