Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie fără margini. Un bebeluș și-a găsit sfârșitul după ce părinții adoptivi au uitat de el în mașină

Tragedie fără margini. Un bebeluș și-a găsit sfârșitul după ce părinții adoptivi au uitat de el în mașină

31 de cadavre au fost găsite în casa unui bărbat.

O tragedie a avut loc pe 25 iunie 2024 în Santee, San Diego, California, unde un bebeluș a murit după ce a fost uitat în mașină. Fetița, adoptată de un cuplu de bărbați, a fost găsită inconștientă în SUV-ul parcat în fața casei.

Circumstanțele tragediei

Diana Sofia De Los Santos, o fetiță de câteva luni, a fost lăsată în mașină timp de mai multe ore într-o zi cu temperaturi moderate, dar periculoase pentru un copil aflat într-un vehicul închis. Un membru al familiei a descoperit copilul și a apelat imediat serviciile de urgență. Deși fetița a fost transportată rapid la spital, eforturile medicilor de a-i salva viața au fost zadarnice.

Romer și Jayson De Los Santos, părinții adoptivi ai Dianei, sunt devastati de pierderea suferită. Cuplul, căsătorit din 2008, a adoptat-o pe Diana în urmă cu două luni și mai au un fiu de doi ani. Romer este consultant senior la Jama Software, iar Jayson a devenit tată casnic după adoptarea primului copil.

Consecințele și măsurile preventive

Acest incident tragic subliniază pericolele lăsării copiilor în mașini. Temperaturile din interiorul unui vehicul pot crește rapid, chiar și în zilele mai răcoroase, ajungând la niveluri letale în doar câteva minute. Copiii nu își pot regla temperatura corporală la fel de eficient ca adulții, fiind extrem de vulnerabili la insolație.

Conform statisticilor, în fiecare an, aproximativ 37 de copii mor în Statele Unite după ce sunt lăsați în mașini supraîncălzite. În California, cel puțin 56 de copii au murit astfel din 1998, Texas și Florida fiind statele cu cele mai multe decese.

Autoritățile investighează circumstanțele acestui incident pentru a stabili responsabilitățile și pentru a preveni repetarea unor asemenea tragedii. Până în prezent, nu au fost aduse acuzații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: