Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în București! Fost polițist găsit decedat în propria casă. Care este cauza morții

Tragedie în București! Fost polițist găsit decedat în propria casă. Care este cauza morții

Tragedie în București! Fost polițist găsit decedat în propria casă. Care este cauza morții

Tragedie în București! Fost polițist găsit decedat în propria casă. Iată care este cauza morții!

Fost polițist găsit decedat în propria casă

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul găsit decedat în casa sa din Sectorul 6 al Bucureștiului era un fost polițist în vârstă de 67 de ani. Descoperirea a fost făcută de fiica sa, care a alertat imediat autoritățile.

La sosirea polițiștilor de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Secția 25, alături de un echipaj medical, s-a constatat că persoana în cauză nu mai prezenta semne vitale. În acest sens, anchetatorii au preluat cazul și au început cercetările pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs decesul.

Care este cauza morții

Ipoteza sinuciderii este luată în calcul în acest caz, având în vedere că bărbatul s-ar fi înjunghiat. Totuși, acest aspect urmează să fie confirmat în urma investigațiilor și a autopsiei efectuate de specialiștii Institutului Național de Medicină Legală (INML). Rezultatele acesteia vor aduce mai multe informații cu privire la moartea tragică a fostului polițist.

Tristețea și șocul au cuprins familia și pe cei apropiați bărbatului decedat. Este de înțeles că descoperirea unui astfel de incident în propria locuință poate avea un impact emoțional puternic asupra celor implicați.

Până în prezent, autoritățile nu au furnizat detalii suplimentare despre motivele care ar fi stat la baza acestei tragedii sau despre posibile probleme cu care se confrunta bărbatul înainte de a-și pune capăt vieții. Cu toate acestea, echipa de anchetă își va desfășura activitatea în continuare pentru a obține toate informațiile necesare în vederea elucidării cazului.

„La data de 9 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 6, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, transmite Poliția Capitalei, relatează national.ro.

Moartea fostului polițist din București rămâne subiectul unei anchete în desfășurare. Autoritățile își propun să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest tragic eveniment și să ofere răspunsurile necesare pentru familia îndurerată și pentru opinia publică.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: