Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în lumea fotbalului românesc. Un antrenor iubit de o țară întreagă a murit într-un cumplit accident rutier

Tragedie în lumea fotbalului românesc. Un antrenor iubit de o țară întreagă a murit într-un cumplit accident rutier

GALERIE FOTO (2) doliu

Tragedie în fotbalul din România! Înainte de partida de sâmbătă, în care CS Afumați ar fi trebuit să joace împotriva echipei din Clinceni, Marius Oprea nu a mai răspuns la telefonul mobil. Tehnicianul care îndeplinea rolul de antrenor secund la echipa din Afumați a fost implicat într-un tragic accident rutier, care, din păcate, i-a luat viața.

Tragedie în lumea fotbalului românesc. Un antrenor iubit de o țară întreagă a murit într-un cumplit accident rutier

„E o pierdere imensă, un om care răspundea pozitiv la orice”, a spus Vasile Neagu, antrenorul principal de la CS Afumați.

Accidentul a avut loc pe DN2, în apropierea localității Șindrilița, și a dus la blocarea traficului timp de câteva zeci de minute în acea zonă. Acesta s-a produs în urma unei coliziuni violente între două autovehicule, iar șoferul unei mașini implicate a fost aruncat în afara șoselei și a decedat.

În celălalt vehicul se aflau trei persoane, care au fost transportate de urgență la spital.

marius oprea
Marius Oprea, cel din stânga, a murit în urma unui cumplit accident rutier

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, iar din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 4 persoane, dintre care una a decedat(un şofer), iar celelalte trei au fost transportate la unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, se arată în comunicatul transmis de către IPJ Ilfov.

Cariera lui Marius Oprea

Marius Oprea a avut o carieră de fotbalist, trecând prin junioratul echipei Steaua, și ulterior, la nivel de seniori, a jucat pentru cluburi precum Danubiana București, Mecon București și TMB București. La momentul tragic al decesului său, Marius avea 61 de ani și deținea licența A de antrenor.

Colaborarea sa cu CS Afumați a început în 2017, iar din 2018 a ocupat poziția de antrenor secund la prima echipă a clubului ilfovean, chiar și când aceasta evolua în Liga 2, până în momentul prezent.

Pe parcursul carierei sale de antrenor, Marius Oprea a mai avut experiența de a antrena Rapid 2, a lucrat în calitate de secund al lui Mihai Stoica și Marius Șumudică, și a fondat o școală de fotbal numită Viitorul București înainte de a se alătura echipei din Afumați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: