Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în lumea fotbalului! Un jucător de 21 de ani s-a prăbușit pe teren în timpul meciului și nu a mai putut fi salvat

Tragedie în lumea fotbalului! Un jucător de 21 de ani s-a prăbușit pe teren în timpul meciului și nu a mai putut fi salvat

GALERIE FOTO (2) lumanare

Tragedie în lumea fotbalului! Un jucător de doar 21 de ani s-a prăbușit pe teren în timpul meciului, iar medicii sosiți de urgență nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și au fost nevoiți să confirme decesul.

Un fotbalist de 21 de ani a decedat pe teren

Moustapha Sylla, fundașul ivorian al RC Abidjan, a murit pe teren, după ce s-a prăbușit în timpul unui meci de ligă împotriva SOL FC. Arbitrul a întrerupt imediat jocul, iar medicii au sosit pe teren pentru a încerca să-i salveze viața. Din păcate, sportivul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să confirme decesul fotbalistului.

Clubul sportiv la care a activa jucătorul a făcut tragicul anunț și în mod oficial. «Fundaşul nostru Moustapha Sylla a decedat în urma unui stop cardiac pe teren în cursul partidei dintre Racing Abiddjan şi Sol FC. În timpul transportării sale la spital, Moustapha a decedat. El era la clubul nostru din septembrie şi nu avea decât 21 de ani», se arată în comunicatul clubului sportiv.

fotbalist decedat pe teren
fotbalist decedat pe terentR

Fotbalistul s-a prăbușit în centrul terenului în timpul meciului

Momentul tragic a fost surprins de către camerele de supraveghere aflate pe stadion. În imagini se poate observa clar cum Moustapha Sylla aleargă, iar într-o fracțiune de secundă își pierde echilibrul complet și se prăbușește în apropierea cercului de la centrul terenului.

După un moment în care au fost derutați, colegii și adversarii au chemat disperați echipajul medical. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, inima fotbalistului a încetat să mai bată atunci când acesta era transportat către cel mai apropiat spital din zona în care se desfășura meciul.

Clubul Racing Abidjan, care joacă în prima divizie ivoriană din sezonul 2018-2019, a câştigat titlul în Coasta de Fildeş în 2020, iar în prezent ocupă locul 7 în campionat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini