Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în lumea teatrului! Actorul Ștefan Bouroșu a fost găsit fără viață, cu mâinile legate, în propria casă

Tragedie în lumea teatrului! Actorul Ștefan Bouroșu a fost găsit fără viață, cu mâinile legate, în propria casă

stefan bourosu

Tragedie în lumea teatrului! Actorul Ștefan Bouroșu a fost găsit fără viață, în apartamentul în care locuia cu chirie în București. La doar 32 de ani, actorul avea toată viața înainte, iar colegii săi de scenă nu-și pot reveni din starea de șoc.

Ștefan Bouroșu a fost găsit fără viață, cu mâinile legate la spate

Ștefan Bouroșu avea 32 de ani, era originar din Chișinău, Republica Moldova și era un nume cunoscut în lumea teatrului. De ceva vreme se mutase în București și locuia cu chirie într-un apartament de pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu. Îngrijorat de faptul că fiul său nu l-a mai contactat deloc, tatăl acestuia a decis să meargă la domiciiul fiului. Aici a dat peste imaginea care îl va urmări cât va trăi. Ștefan era lipsit de viață, cu mâinile legate la spate.

Medicii legiști au analizat cadavrul acestuia și nu au depistat urme de violență pe corpul actorului, așadar nu este exclusă varianta sinuciderii.

Colegii de breslă sunt în stare de șoc

Colegii de breaslă ai actorului sunt șocați de cele petrecute și și-au exprimat durerea pe rețelele de socializare. „Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris colega de breaslă Olesea Svecla.

„Ștefan era tipul cela de om cu șarm și eleganță, omul cu care te poți înțelege dintr-o privire și câteva cuvinte, iar discuțiile de la subiecte cotidiene spre complexe aveau o tranziție fermecată. Stefan, așa te voi ține minte! Condoleanțe familiei și prietenilor”, a fost un alt mesaj.

Ștefan Bouroșu a fost actor al Teatrului Național Eugène Ionesco în perioada 2013-2017. Acesta a interpretat roluri în piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. Tânărul actor a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: