Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Prahova. O mamă și fiica ei au fost spulberate în timp ce traversau strada. Micuța a murit pe loc

Tragedie în Prahova. O mamă și fiica ei au fost spulberate în timp ce traversau strada. Micuța a murit pe loc

Tragedie în Prahova

Tragedie în Prahova. O mamă și fiica ei au fost spulberate în timp ce traversau strada. Un accident îngrozitor a avut loc în această dimineață în Prahova, unde o fetiță și mama ei au fost lovite de o mașină în timp ce traversau strada. Din păcate, fetița de opt ani a murit pe loc.

Tragedie în Prahova. O mamă și fiica ei au fost spulberate în timp ce traversau strada. Micuța a murit pe loc

Un accident teribil s-a produs în această dimineață în Prahova. O fetiță și mama ei au fost spulberate de o mașină, în timp ce traversau strada. Din păcate, fetita de opt ani s-a stins din viață pe loc. În această dimineață, în jurul orei 07.30, o femeie alături de fiica ei de opt ani traversau strada, în timp ce au fost spulberate de o mașină. Șoferul de 42 de ani le-a izbit din plin pe cele două, care traversau strada. Speriat, bărbatul a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, cât și oamenii legii. Medicii ajunși la fața locului le-au acordat primul ajutor celor două, dar fetița a murit pe loc.

De asemenea, mama copilei se află în stare gravă, iar medicii au solicitat un elicopter SMURD, care a transportat-o la spital. Autoritățile au verificat imediat zona și au deschis o anchetă pentru a cerceta și a stabili cu certitudine cum s-a întâmplat tragedia. În aceste momente nu se știe dacă cele două victime traversau sau nu regulamentar, dar nici dacă șoferul avea viteză.

”La data de 12 mai, în jurul orei 7.30, în comuna Plopu, pe DJ 102 E, s-a produs un accident rutier.Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu, a surprins și accidentat 2 pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile.În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeie în vârstă de 48 de ani și decesul minorei de 8 ani.În cauză, poliţiştii efectuează verificari pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță poliția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: