Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Tulcea. Declarațiile dureroase ale fratelui Deliei, prima victimă a „Șacalului”

Tragedie în Tulcea. Declarațiile dureroase ale fratelui Deliei, prima victimă a „Șacalului”

Comunitatea din Greci, Tulcea, este șocată și profund îndurerată după moartea brutală a Deliei Avram, prima victimă a celui cunoscut ca „Șacalul”. Femeia, în vârstă de 34 de ani, era căsătorită și avea o familie frumoasă. În iulie, trupul său neînsuflețit a fost descoperit într-un apartament închiriat din Mamaia Nord, unde a fost ucisă prin sugrumare. Fratele Deliei a făcut declarații dureroase despre pierderea surorii sale, care a lăsat un gol imens în inimile celor apropiați.

Delia Avram, victima unei crime șocante

Delia Avram și-a pierdut viața într-un mod tragic, fiind găsită fără suflare în apartamentul în care locuia temporar. Potrivit autorităților, „Șacalul”, un bărbat cunoscut pentru antecedentele sale violente, este principalul suspect în acest caz. Femeia fusese dată dispărută în luna iulie, iar după mai multe zile de căutări, familia a primit vestea tragică a morții sale.

Conform raportului preliminar al autorităților, Delia a fost sugrumată, iar suspectul ar fi continuat să ducă o viață aparent normală, fără a da de bănuit. După ce Delia nu a mai răspuns la apelurile soțului, familia a intrat în alertă și, ulterior, a aflat vestea devastatoare.

Fratele Deliei a vorbit despre pierderea suferită, împărtășindu-și durerea pe rețelele sociale. Mesajele sale sunt pline de tristețe și amărăciune, descriind-o pe Delia ca pe o persoană bună, care avea o familie frumoasă și o viață stabilă.

Draga mea soră, sper ca acolo sus să te simți în siguranță și liniștită, așa cum reușeai să mă faci pe mine să mă simt aici pe pământ… Chiar dacă ai ales calea eternității, te iubesc și îmi este dor de tine (…) A făcut tot posibilul să o transforme dintr-o fată gospodină, distrugând o viață și o familie în același timp… Erau o familie frumoasă, realizată și nu le lipsea nimic… Dumnezeu să te ierte, surioara mea”, este mesajul scris de fratele Deliei, pe Facebook.

„Șacalul”, suspect în alte crime

Principalul suspect, cunoscut drept „Șacalul”, este acuzat de mai multe crime, inclusiv de moartea unei alte femei, Denisa, găsită recent decedată pe un câmp. Ancheta a scos la iveală un adevărat tipar de comportament violent și agresiv, iar poliția investighează dacă „Șacalul” este responsabil și pentru alte dispariții nerezolvate. Se presupune că bărbatul ar fi fost implicat și în alte cazuri de violență, ceea ce ridică semne de întrebare asupra modului în care astfel de indivizi periculoși ajung să scape nepedepsiți pentru o perioadă atât de lungă.

În cazul Deliei, autoritățile au stabilit că ea ar fi fost ucisă pentru a-i fura bunurile și pentru a-i folosi banii pentru a acoperi datorii. De asemenea, fratele victimei a sugerat că un individ influent din localitate ar fi convins-o pe Delia să urmeze o carieră riscantă, ceea ce ar fi condus, în cele din urmă, la moartea sa tragică.

Poliția continuă cercetările în acest caz, iar familia Deliei a cerut justiție pentru pierderea suferită. În același timp, autoritățile investighează dacă „Șacalul” are legături cu alte crime similare care au avut loc în regiune.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: