Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie pe terenul de fotbal! Un jucător a fost împușcat de un ofițer de poliție, chiar în fața colegilor

Tragedie pe terenul de fotbal! Un jucător a fost împușcat de un ofițer de poliție, chiar în fața colegilor

GALERIE FOTO (4)

Terenul de fotbal a devenit scena unor momente șocante în Brazilia, după ce portarul echipei Gremio Anapolis, Ramon Souza, a fost împușcat de un ofițer de poliție militară. Incidentul s-a petrecut la finalul meciului împotriva echipei Centro Oeste, în urma unei încăierări care a izbucnit pe marginea terenului.

Reprezentanții forțelor de ordine au declarat că vor coopera pe deplin cu anchetatorii și că orice abatere de la procedurile standard va fi sancționată conform legii.

Incidentul de pe terenul de fotbal

După înfrângerea cu 2-1 a lui Gremio Anapolis în fața lui Centro Oeste, tensiunile dintre jucători și membri ai personalului celor două echipe au escaladat rapid într-o altercație violentă. Cauza exactă a conflictului rămâne necunoscută, însă imaginile surprinse de martori arată cum situația scapă de sub control. În mijlocul haosului, un ofițer de poliție militară a deschis focul și l-a împușcat pe portarul Ramon Souza în coapsă cu un glonț de cauciuc.

Glonțul a provocat o rană severă, iar jucătorul a primit imediat primul ajutor într-o ambulanță aflată la fața locului. Ulterior, Souza a fost transportat de urgență la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

„Gremio Anapolis condamnă public scena regretabilă, ridicolă și revoltătoare petrecută miercuri seară pe Jonas Duarte Stadium. O faptă oribilă, incredibilă și criminală comisă de cineva care ar trebui să prețuiască siguranța și integritatea oamenilor de la stadion.

Ziua de 10 iulie va fi marcată de un eveniment violent, murdar și oribil împotriva unui jucător al nostru, pe care nu îl vom uita niciodată. Informăm că vom lua măsurile potrivite pentru a se asigura că persoana responsabilă e pedepsită și că se face dreptate”, a transmis clubul pe Instagram.

Reacțiile după incident

Incidentul a generat o reacție rapidă și puternică din partea clubului Gremio Anapolis. Reprezentanții echipei au publicat imediat o declarație pe rețelele de socializare, confirmând incidentul și exprimându-și indignarea față de acțiunile ofițerului de poliție. Clubul a anunțat că va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că persoana responsabilă va fi pedepsită.

„Suntem profund șocați și îngrijorați de incidentul care a avut loc la finalul meciului împotriva lui Centro Oeste. Siguranța jucătorilor noștri este prioritatea noastră și vom colabora cu autoritățile pentru a ne asigura că acest incident nu va rămâne nepedepsit. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de Ramon Souza și familia sa în aceste momente dificile”, se arată în declarația oficială a clubului Gremio Anapolis.

Impactul asupra comunității fotbalistice

Incidentul a avut un impact profund asupra comunității fotbalistice din Brazilia și nu numai. Multe personalități din lumea sportului și-au exprimat solidaritatea cu Ramon Souza și au cerut măsuri urgente pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Mai multe cluburi de fotbal au transmis mesaje de susținere pentru Gremio Anapolis și au cerut o investigare rapidă și transparentă a circumstanțelor care au dus la acest incident tragic.

Pe rețelele de socializare, videoclipurile cu incidentul s-au viralizat rapid, stârnind reacții diverse din partea utilizatorilor. Unii au criticat vehement intervenția ofițerului de poliție, considerând-o disproporționată și nejustificată. Alții au subliniat necesitatea unei analize detaliate pentru a înțelege contextul complet al altercației.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: