Redactia.ro
Home » Monden » Transformarea incredibilă a lui Justin Bieber! Celebrul artist este de nerecunoscut!

Transformarea incredibilă a lui Justin Bieber! Celebrul artist este de nerecunoscut!

GALERIE FOTO (10) Transformarea incredibilă a lui Justin Bieber!

Transformarea incredibilă a lui Justin Bieber! Unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului,  s-a transformat în ultimii ani, surprinzându-și susținătorii din întreaga lume. Este vorba despre Justin Biber care a cunoscut faima la 13 ani, iar mai târziu, avea să aibă parte de perioade grele. În urmă cu ceva timp, cântărețul a dezvăluit public că suferă de boala Lyme. Cum arată Justin în prezent?

Transformarea incredibilă a lui Justin Bieber! Celebrul artist este de nerecunoscut!

Transformarea incredibilă a lui Justin Bieber! Justin Bieber a dobândit faima încă din copilărie, fiind iubit și susținut de întreaga lume. Ani la rând, acesta s-a aflat în primele topuri ale muzicii cu piesele sale, dar se pare că succesul l-a transformat pe Justin. La un moment dat, artistul avea gânduri sinucigașe și începuse să consume droguri puternice. Artistul canadian recunoaște și acum că a fost lipsit de respect față de femeile din viață lui.Aveam 18 ani, milioane de dolari si acces oriunde doream. E un concept înspăimântător. Până la 20 de ani luasem deja cele mai proaste decizii și trecusem de la cel mai iubit la cel mai urât, judecat și ridiculizat om din lume… Am început să consum droguri la 19 ani și am abuzat de toate relațiile mele. ‘E greu să te dai jos din pat dimineața cu atitudinea corectă când ești copleșit de viață, de job, de trecut, de resposabilități, emoții, de familie, de finanțe, de relații. Câteodată ajungi în punctul în care nu mai vrei să trăiești’, a declarat artistul. Cu certitudine toată lumea își aduce aminte că la începutul carierei sale, s-a cuplat cu artista Selena Gomez. Deși iubirea dintre ei a fost mare, cei doi s-au despărțit cu mare scandal, iar în următorii ani, cântăreața a recunoscut că relația cu Justin a fost una toxică.

La începutul anului 2020, Justin anunța că a fost diagnosticat cu boala Lyme și mononucleoză, iar după un tratament dur, artistul pare că și-a revenit psihic și fizic. De-a lungul anilor, Justin Bieber a fost victima depresiei și s-a luptat cu mai multe probleme psihice și fizicem înainte ca un medic să-i pună diagnosticul. “Au fost doi ani grei, dar cu tratamentul potrivit sper să înving aceasta boală incurabilă și să revin mai puternic ca niciodată”, mărturisea Bieber pe Instagram la începutul anului 2020.

Justin Bieber, susținut de soția sa, Hailey

Justin nu ar fi putut trece mai departe fără ajutorul soției sale, faimoasa Hailet Baldwin, pe care artistul o cunoaște încă din copilărie. Deși aceștia au mai fost împreună, iar Justin a părăsit-o, modelul l-a iertat și a decis să se căsătorească cu el. Așadar, cu ajutorul tratamentului dar și cu sprijinul acesteia, Justin Bieber este din nou într-o formă bună. În ceea ce privește look-ul său, Justin îi mulțumește soției sale, pentru că în timpul carantinei a făcut minuni pentru tenul său care s-a confruntat în ultima perioadă cu o acnee profundă, menționând că ține o dietă alimentară strictă. Cei doi au filmat un vlog împreună, în care le povestesc fanilor despre viața lor zilnică. În prezent, Justin se bucură de familia sa și de momentele petrecute alături de frumoasa sa soție, renunțând la obiceiurile și activitățile toxice care i-au adus multe critici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: