Redactia.ro
Home » Breaking News » Traseul lui Gheorghe Dincă din dimineața crimei, surprins de camerele video

Traseul lui Gheorghe Dincă din dimineața crimei, surprins de camerele video

GALERIE FOTO (2)

Pas cu pas, anchetatorii reușesc să reconstruiască firul crimei din Caracal. Mai nou, autoritățile au aflat traseul lui Gheorghe Dincă din dimineața crimei. Și asta pentru că bărbatul de 66 de ani a fost surprins de mai multe camere de supraveghere.

Traseul lui Gheorghe Dincă din dimineața crimei

Așadar, potrivit unor capturi video, date publicității, Gheorghe Dincă a ajuns în zona pieței, cu mașina proprie, la 8:40. Acesta se crede că este momentul în care autorul crimei a plecat de acasă spre farmacie, pentru a achiziționa unguentul pentru rănile Alexandrei.

O altă înregistrare îl arată pe bărbat, la ora 9:31, în momentul în care parchează mașina și coboară din ea purtând o pălărie pe cap. După câțiva pași, el se întoarce la mașină și ea ceva din ea, apoi merge pe jos, cel mai probabil spre casă.

Însă, cum Alexandra în ultimul apel către 112, cel de la 11:29, susține că bărbatul se apropie, nimeni nu știe ce a făcut, de fapt, în cele 2 ore în care nu există acoperire video.

Traseul lui Gheorghe Dincă după crimă

O altă înregistrare video ni-l arată pe autorul odioasei crime la 12:13. Se presupune că la această oră, Gheorghe Dincă își săvârșise deja fapta. El este surprins în zona în care lăsase, inițial, mașina, fiind adus de un localnic.

Dincă e văzut coborând dintr-un autoturism marca Renault Kangoo, care-i aparținea localnicului. Acesta din urmă a fost audiat de către anchetatori marți. Momentan nu se știe ce implicare are acesta în tot acest caz.

Ulterior, ucigașul e văzut urcând în mașina sa, parcată de dimineață în acea zonă. În acele imagini, acesta pare să aibă o pungă în mână. El părăsește parcarea de abia la 13:06.

Citește și O fată de 17 ani din Capitală a fost salvată de autorități din mâinile proxeneților

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: