Redactia.ro
Home » Știri » Tratamentul banal care l-a scăpat pe un medic de la Spitalul de la Colentina de infecția cu SARS-CoV2

Tratamentul banal care l-a scăpat pe un medic de la Spitalul de la Colentina de infecția cu SARS-CoV2

Specialistii sunt in cautarea unui leac impotriva Covid-19, insa acesta intarzie sa apara, ceea ce face ca lupta sa fie mult mai dura. Insa, un medic din Romania a reusit sa se vindece cu un tratament aparent banal, insa benefic in cazul sau.

Profesorul Cristian Baicus, medic la spitalul Colentina din capitala a vorbit despre tratamentul folosit in lupta cu temutul virus, dupa ce l-a contactat. Se pare ca in cazul mediculului, tratamentul pe baza de Hidroxiclorochina nu a dat rezultatele asteptate, ba chiar a avut parte si de reactii adverse. “Am avut Covid și când m-am dus acolo au vrut să-mi dea .. Eu luasem Plaquenil cu o zi înainte de internare, am avut un disconfort abdominal și am renunțat, pentru că nu credeam să aibă vreun efect, sincer. Și acolo au vrut să-mi dea Kaletra, pentru că prescria infecționistul tratamentul și mi-a scris Kaletra, și n-am vrut. Încă din aprilie am fost eu cu Covidul, de Paști, chiar, și n-am vrut, pentru că deja erau niște studii care arătau că nu pare să aibă efect”, a povestit doctorul pentru ProTV.

A tratat boala cu banalul paracetamol

Banalul Paracetamol pare sa fi fost tratamentul optim pentru medicul si profesorul cristian Baicus de la Colentina. Insa, specialistul avertizeaza ca medicamentul nu este potrivit pentru oricine. “Am luat Paracetamol. Încă nu știm dacă coagulantele salvează sau nu vieți. Avem niște motive logice să credem că salvează vieți, pentru că sunt multe tromboze, dar încă nu s-a demonstrat. Dacă aș fi avut o formă mai gravă aș fi acceptat anticoagulant. Dacă aș fi avut o afectare pulmonară cu furtună citokinică probabil că aș fi acceptat, deși primele studii nu arată, din nou, că ar salva vieți”, a conchis profesorul. In momentul de fata, toate paturile ATI de la Colentina sunt in totalitate ocupate de bolnavi.

Specialistii sunt in cautarea unui leac impotriva Covid-19, insa acesta intarzie sa apara, ceea ce face ca lupta sa fie mult mai dura. Insa, un medic din Romania a reusit sa se vindece cu un tratament aparent banal, insa benefic in cazul sau.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: