Redactia.ro
Home » Monden » Trauma care îl urmărea pe Stephan Pelger de ani întregi: «M-am trezit într-un portbagaj. Am fost găsit în șant»

Trauma care îl urmărea pe Stephan Pelger de ani întregi: «M-am trezit într-un portbagaj. Am fost găsit în șant»

GALERIE FOTO (2) stephan pelger

Industria modei din România este în doliu. Designerul Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor în propria casă. Trupul neînsuflețit al vedetei a fost de către un vecin care a alertat imediat oamenii legii. Viața lui Stephan Pelger a fost demnă de un roman, iar în ultima perioadă creatorul de modă se confrunta cu stări emoționale greu de gestionat. De altfel, o întâmplare care avusese loc cu ani în urmă îl marcase teribil și lăsase o amprentă puternică asupra psihicului său deja obosit din cauza luptei cu depresia.

Stephan Pelger se lupta cu depresia, insomnia și era dependent de pastile

Stephan Pelger se lupta cu depresia și insomnia. Nu doar o singură dată el își deschisese sufletul și vorbise public despre problemele de sănătate care îi făceau viața un calvar. Ajunsese să ia 40 de pastile pe zi doar pentru a putea funcționa la capacitate minimă și recent fusese externat dintr-o clinică de dezintoxicare.

Toți designerii și prietenii verbalizează parcă aceeași replică pe care o auzim de fiecare dată când depresia învinge – Nimic nu părea să dea de bănuit că Stephan Pelger ar fi fost capabil să apeleze la un gest atât de radical. Avea planuri de viitor, idei mărețe și deborda de creativitate.

Puțini sunt cei care știu că designerul trecuse în urmă cu câțiva ani print-un episod care îl marcase profund. Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, își deschisese inima în fața publicului în cadrul unei emisiuni de televiziune și a împărtășit una dintre cele mai traumatizante experiențe prin care a trecut în viața sa.

stephan pelger
Stephan Pelgrer și-a pus capăt zilelor

Stephan Pelger, jefuit și bătut la Cannes. Purta bijuterii în valoare de 200.000 de euro

În relatarea tulburătoare, celebrul designer a mărturisea că, pe când se afla pe Coasta de Azur, a fost victima unui răpiri și unui jaf. În acea perioadă, purta bijuterii de o valoare exorbitantă, iar incidentul a avut loc la un restaurant, în jurul orei 23:00, când un necunoscut l-a împins violent într-o mașină. Următoarele 11 ore ale vieții sale au fost un complet mister pentru el înturcât nu știe ce s-a petrecut cu el.

„Purtam bijuterii în valoare de 150.000, 200.000, dintre care jumătate erau ale mele personale, jumătate erau împrumutate și mafia de pe Coasta de Azur, care e din ce în ce mai prezentă în locuri de genul acesta, în restaurante, diverși oameni sunt filați, după care răpiți, jefuiți, în general. Povestea a fost una foarte ciudată, pentru că eu, prietenele mele cu care fusesem la masă au ieșit cu zece minute înainte, plecaseră cu șoferul lor, eu îmi chemasem șoferul meu, am ieșit de pe ușa clubului și am fost împins. 11 ore nu mai am niciun fel de memorie, m-am trezit într-un portbagaj al unei mașini, la 40 de kilometri distanță de Cannes, unde am și fost găsit într-un șanț.

La 9 dimineața m-a găsit poliția. La 11 am plecat din restaurant, așa cum arată filmările, se vede din filmări că am fost împins de către un bărbat într-o mașină și, de acolo, nu se mai știe nimic, decât la 9 dimineața când a venit salvarea și poliția și m-a găsit la 40 de kilometri de Cannes, în chiloți, fără bijuterii”, povestea Stephan Pelger.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: