Redactia.ro
Home » Știri » Trei eleve au ajuns la spital după ce au consumat droguri în timpul orelor. De unde le-au procurat 

Trei eleve au ajuns la spital după ce au consumat droguri în timpul orelor. De unde le-au procurat 

Trei eleve au ajuns la spital după ce au consumat droguri în timpul orelor, chiar în unitatea de învățământ. Iată de unde au procurat tinerele de clasa a VIII-a substanțele interzise!

Trei eleve au ajuns la spital după ce au consumat droguri în timpul orelor. De unde le-au procurat

La o școală din centrul Capitalei, trei eleve de clasa a VIII-a au fost luate de urgență cu ambulanța după ce li s-a făcut rău, deoarece ar fi fumat substanțe interzise. Totul s-a întâmplat în cadrul unității de învățământ, la Școala Centrală din Capitală, potrivit Antena3.

Elevele ar fi consumat droguri, în urma cărora li s-a făcut rău, iar reprezentanții unității au sunat, de urgență, la 112. La scurt timp, o ambulanță a ajuns la fața locului, iar

medicii le-au acordat primul ajutor. În prezent, fetele se află la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală unde primesc în continuare îngrijiri medicale, la  secția de Toxicologie a Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Combatere a Crimei Organizate București.

De unde au procurat elevele substanțele interzise

La momentul actual, nu se știe cu exactitate de unde au procurat elevele substanțele interzise, însă surse din anchetă susțin că din interiorul unității de învățământ, probabil de la alți elevi sau eleve.

 

Sursa foto: Antena 3

Etichete: