Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Trei modalități de a obține profituri la jocul de Blackjack

Trei modalități de a obține profituri la jocul de Blackjack

GALERIE FOTO (3)

Blackjack a fost întotdeauna unul dintre cele mai generoase jocuri de cazino. Deși Blackjackul are un procent destul de mare de plată, este de la sine înțeles că avantajul este, de cele mai multe ori, de partea cazinoului, fie că vorbim de categoria de jocuri cazinouri terestre sau de cele online.

Indiferent cât de multă experiență ai acumulat până acum, e important să știi că îți poți crește profiturile la Blackjack prin trei modalități extrem de simple. Care sunt acestea? Le vom detalia pe fiecare în parte în cele ce urmează.

1. Tehnica de numărare a cărților

Numărarea cărților este o metodă celebră de joc folosită la blackjack. Aceasta implică urmărirea valorilor cărților pentru a-ți da seama când ai putea fi avantajat. Odată ce depistezi beneficiul, va trebui să urmărești pariurile pentru verificare.
Există opinia conform căreia doar geniile reușesc să pună în aplicare tehnica numărării cărților. Adevărul este însă că această metodă nu este prea dificil de învățat.
În primă fază este nevoie să alegi un sistem de numărare. Ești liber să faci propriile cercetări asupra diferitelor sisteme. Cu toate acestea, poți să mergi la sigur cu sistemul Hi-Lo.
Hi-Lo presupune atribuirea următoarelor grupuri de numere:
2 până la 6 = +1
7 până la 9 (cărți neutre) = 0
10 prin as (cărți mari) = -1

Un număr pozitiv indică faptul că pachetul are un procent mai mare de ași și cărți cu valoarea 10. Aceste cărți mari îți îmbunătățesc șansele de a obține un câștig. De asemenea, cresc șansele ca dealerul să cedeze atunci când încearcă să ajungă la 17.
Pe de altă parte, un număr negativ arată că pachetul are o abundență de cărți mici. Acestea vor reduce șansele de a obține un câștig natural și scad șansele ca dealerul să se piardă jocul. Este esențial să numeri fiecare carte pe măsură ce iese din joc – indiferent dacă este vorba de cărțile tale, de un alt jucător sau de dealer.

Cu toate acestea, sistemul Hi-Lo necesită și conversia numărului de rulare într-un „număr real”. Pentru a obține numărul real, e nevoie să împarți numărul de rulare la pachetele estimate ca rămase. Dacă numărul tău este +4 și estimezi că rămân patru punți, atunci vei avea un număr real de +1 (4/4).

Ultimul pas este să îți dai seama când și cu cât poți să crești dimensiunea pariului. În general, vei dori să mărești pariurile atunci când numărul este pozitiv. Cu toate acestea, ar trebui să ai pregătit și o strategie pentru a face acest lucru. Iată un exemplu despre stabilirea procentului de creștere a pariurilor:
● Pariul minim al mesei este de 10 de unități (monede).
● Rămâi la pariul minim cu un număr neutru pentru a minimiza pierderile.
● Selectezi 25 de unități (monede) ca unitate de pariere.
● Treci la 25 de unități (monede) ori de câte ori numărul atinge +1.
● Apoi crești pariul cu o unitate pentru fiecare creștere ulterioară a numărului.
● Prin urmare, unitățile de pariere vor crește cu: 25 (+1); 50 (+2); 75 (+3); 100 (+4); etc.

În afară de a ști cum să numeri cărțile, va fi nevoie să lucrezi și la abilitățile de numărare a cărților înainte de a risca să pierzi bani. La urma urmei, este dificil să ții pasul cu viteza dealerului.
Iată câteva modalități prin care puteți exersa abilitățile de numărare:
● Fă o simulare împărțind cărți unor jucători imaginari, timp în care numeri cărțile.
● Folosește un antrenor (gratuit) de numărare a cardurilor online.
● Asistă la joc real și numără.
● Joacă blackjack cu mize mici și exersează numărarea fără a mări pariuri.

2. Profită de bonusuri


Cazinourile online oferă bonusuri din două motive principale: pentru a atrage jucători noi și pentru a fideliza jucătorii vechi.
Cele mai multe bonusuri la cazinourile online se găsesc în jocurile de slot. Cu toate acestea, poți avea parte de bonusuri și la blackjack (sau la alte jocuri de masă). Pentru a te califica pentru un bonus la jocul de blackjack, trebuie să plasezi un depozit și să introduci codul de bonus corespunzător. Iată un exemplu:
Un cazino online oferă un bonus de blackjack de 100% în valoare de până la 500 de RON.
Tu depui 400 RON.
Acum te califici pentru un bonus de 400 RON.

Majoritatea ofertelor sunt create pentru a favoriza cazinoul. Cu toate acestea, poți găsi ocazional oferte care generează profituri bune.
Jocul de tip rollover este cel spre care trebuie să te orientezi pentru a beneficia din plin de bonusuri. Rollover este suma pe care trebuie să o pariezi înainte de a încasa bonusul.

3. Alege jocurile cu RTP-ul cel mai mare


Indiferent dacă vorbim de un cazino online sau de unul terestru, nu este cazul să ratezi ofertele promoționale și bonusurile de loialitate. Pe lângă aceste oferte, este cazul să acorzi atenție procentului de plată al fiecărui joc. Cum poți să faci acest lucru? Haide să analizăm o situație ipotetică:

Alegi un joc de blackjack cu 99,6% RTP.
Identifici un cazinou care oferă 0,5% cashback pentru blackjack.
Așadar: 99,6 + 0,5 = 100,1% RTP teoretic
Din păcate, apar 2 inconveniente majore la acest scenariu. În primul rând este dificil să găsești atât un casino cu o ofertă cash back, cât și un joc cu un RTP atat de mare. Așadar, marjele theoretic de profit vor fi mici.

Concluzie
Blackjack este unul dintre cele mai profitabile jocuri dintr-un cazino. Vestea bună este că îți oferă modalități multiple de a obține profituri. Numărarea cardurilor este o metodă testate, care dă rezultate bune dacă este aplicată corect. Este destul de ușor de învățat și are ca rezultat câștiguri mari dacă este completată de un set de abilități. Vânătoarea de bonusuri poate că nu oferă posibilitatea câștigării de bonusuri atât de mari, cu toate acestea, nici nu presupune depunerea unui efort substanțial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini