Redactia.ro
Home » Știri » Tripleți abandonați de mamă în maternitatea Spitalului din Baia Mare. Care e motivul pentru care femeia a renunțat la ei după naștere

Tripleți abandonați de mamă în maternitatea Spitalului din Baia Mare. Care e motivul pentru care femeia a renunțat la ei după naștere

Primii tripleți născuți la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în aproape 17 ani nu vor crește în sânul familiei. Mama lor, o femeie modestă din satul Finteșu Mic, comuna Satulung, i-a abandonat imediat după naștere.

Tripleți părăsiți la naștere

Cu toate acestea, asistenții sociali au intervenit rapid și au găsit deja familii care să îi primească pe micuți, astfel că aceștia vor crește simțind iubirea unei mame. Tripleții, doi băieți și o fetiță, s-au născut acum trei săptămâni la Spitalul Județean Baia Mare printr-o intervenție cezariană. Procedura a decurs fără probleme, dar imediat după naștere, mama lor a anunțat că dorește să îi abandoneze.

Situația materială precară și faptul că acasă mai are un copil ar fi motivul care a determinat-o pe mamă să ia această decizie grea de a renunța la cei trei copilași. Băieții au fost externați și plasați în familii maternale.

Fetița a mai rămas internată câteva zile, urmând să fie dată și ea în plasament.

Aproximativ acum 17 ani, o altă femeie a adus pe lume tripleți la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, dar aceștia erau trei fete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: