Redactia.ro
Home » Monden » Triunghiul amoros dintre Mitoșeru, iubita și fosta soție! Noemi este decisă să-l recucerească pe actor

Triunghiul amoros dintre Mitoșeru, iubita și fosta soție! Noemi este decisă să-l recucerească pe actor

GALERIE FOTO (4) Triungiul amoros dintre Mitoseru, iubita si Noemi

La sfârșitul anului trecut Mihai Mitoșeru și Noemi își anunțau divorțul. Decizia i-a aparținut în mare parte blondinei, care simțea nevoie de a lua o pauză pentru a-și pune ordine în gânduri.

Multe luni, Mihai Mitoșeru a fost trist, ba chiar a încercat să o convingă pe soția sa să se întoarcă acasă făcându-i declarații de dragoste, însă fără succes. Ei bine, după ce s-a aflat că vedeta are o nouă iubită, se pare că Noemi încearcă să îl recucerească pe fostul soț.

Triunghiul amoros dintre Mitoșeru, iubita și fosta soție

O căsnicie de părea a fi foarte solidă, la încheiat la începutul lunii octombrie a anului trecut. Mitoșeru și Noemi au decis să pornească pe drumuri separate, chiar dacă publicul se aștepta la o reîmpăcare.

Cei doi erau împreună de 13 ani, iar de patru ani erau căsătoriți. Invitat la Teo Show, Mitoșeru spunea printre lacrimi că îi este foarte greu să fie singur.

Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit’, spunea el.

Acum , Mihai se pare că a trecut peste durerea provocată de divorțul de fosta sa soție și și-a găsit o iubită.

Cum a reacționat Noemi după ce a aflat că fostul soț are o iubită

Potrivit celor de la Spynews.ro, Mihai Mitoșeru se iubește cu o tânără pe nume Denisa, iar apropiații actorului au declarat că acesta este îndrăgostit de ea și deja le-a prezentat-o prietenilor.

Se pare că Noemi și-a dat seama că încă îl mai iubește pe actor și l-a sunat, dar acesta este hotărât să meargă mai departe cu noua sa relație.

Pe de altă parte, mama sa, Camelia Mitoșeru este de părere că fiul său vrea să o facă geloasă pe fosta soție.

Nu știu ce a fost în mintea lui. Habar nu am. El a fost tot timpul supărat în sufletul lui, pentru că și el a considerat că a greșit. Și ea a greșit. Atunci când se despart doi oameni amândoi sunt vinovațiSunt șanse mari de împăcare. El a bravat, cum sunt bărbații… S-a afișat cu altcineva ca să o facă geloasă pe Noemi. Au greșit ei că nu au făcut un copil. A fost greșeala lor, dar veșnic a fost altceva’, a spus mama lui Mitoșeru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: