Redactia.ro
Home » Știri » Trucuri ca să nu faci bătături de la pantofi. Cum te poate ajuta un fier de călcat și alte idei folositoare

Trucuri ca să nu faci bătături de la pantofi. Cum te poate ajuta un fier de călcat și alte idei folositoare

Trucuri ca să nu faci bătături de la pantofi. Cum te poate ajuta un fier de călcat și alte idei folositoare

Trucuri ca să nu faci bătături de la pantofi sunt numeroase, inclusiv cel cu fierul de călcat te poate ajuta. Iată mai multe idei care pot fi de folos astfel încât să nu mai ai niciodată această problemă.

Trucuri ca să nu faci bătături de la pantofi. Cum te poate ajuta un fier de călcat și alte idei folositoare

Un fier de călcat are întrebuințări relativ restrânse, dar el este de mare ajutor în locuința oricărui om. Inclusiv acelor persoane care fac bătături la picioare imediat cum încep să poarte o încălțăminte nouă, iar mulți chiar au această problemă. Deși și-au cumpărat mărimea potrivită, se trezesc cu umflături destul de dureroase când încalță ceva nou.

Dacă vorbim de trucul cu fierul de călcat, iată ce trebuie să faci în cazul în care ai cumpărat o pereche de pantofi din piele, de pildă. Înainte de toate, bagă fierul în priză și setează-l la o temperatură ridicată, apoi ia o pereche de șosete și încălzește-le bine pe ambele părți, folosind fierul de călcat. Este foarte important, apoi, să luați în picioare șosetele cât sunt calde și să vă încălțați imediat cu pantofii, pe care îi puteți purta câteva ore prin casă. Odată purtați astfel, căldura acționează, iar pielea pantofului are tendința să se lase și sunt șanse mari să nu vă cauzeze niciun fel de problemă când îi veți încălța în oraș, la o întâlnire cu prietenii.

Alt truc ca să nu faci bătături de la pantofi. De multe ori faci bășici sau bătături pentru că picioarele transpiră, iar pielea se freacă de interiorul pantofului. Ca să nu mai transpiri, pudrează-ți picioarele cu amidon de porumb înainte să te încalți.

Totodată, ia cu tine și niște plasturi, preventiv. Uneori, se întâmplă să facem bătături nu neapărat din cauza pantofilor (sau nu numai din vina lor), dar și pentru că expunem o zonă ce a devenit deja mult prea sensibilă. Înainte de a pleca de acasă, ia niște plasturi cu tine sau aplică deodorant sau cremă pe suprafața respectivă, ca să creezi un strat protector.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: