Redactia.ro
Home » Monden » Trucurile Ilincăi Vandici pentru un trup tras ca prin inel! Burgerii și cartofii nu lipsesc din meniu

Trucurile Ilincăi Vandici pentru un trup tras ca prin inel! Burgerii și cartofii nu lipsesc din meniu

GALERIE FOTO (6) ilinca vandici

Ilinca Vandici, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Are un program foarte încărcat, însă găsește întotdeauna timpul necesar pentru a se ocupa de lucrurile care o relaxează. Faptul că are o formă fizică de invidiat nu mai este un secret pentru nimeni, însă este greu de crezut că Ilinca nu ține o dietă strictă pentru a arăta așa.

Ilinca Vandici nu crede în dietele miraculoase

Ilinca Vandici are 36 de ani, este mama unui băiețel, prezentatoare tv, influencer și soție. Cu toate acestea, prezentatoarea găsește timp și pentru a se răsfăța și a-și îndeplini micile capricii. Întrebată care este secretul trupului său tras ca prin inel, Ilinca a făcut o dezvăluire la care puțini s-ar fi așteptat.

Ilinca este abonată a sălii de sport, însă nu este adepta dietelor draconice care, pe timp îndelungat, fac mai mult rău decât bine. Iată ce a declarat Ilinca despre dieta pe care o urmează! Elementul-cheie este reprezentat de stilul de viață sănătos, nu de restricțiile absurde!

„Nu, nu țin o dietă. Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa. Eu am același stil de viață, același regim echilibrat de mai bine de 10 ani de zile deja, și ăsta este secretul. Adică pentru mine, cum să zic eu, și cred că pentru oricine, e mai greu să ții o dietă drastică o lună, două, trei, după care te gândești: „OK, acum mă las de dietă și ce fac? Mă apuc și mănânc tot ce îmi convine? Mamă, una, două pun la loc kilogramele pe care le-am slăbit!”. Deci corpul nu face față cu bine la toate transformările astea. Tocmai de aceea, am promovat un stil de viață echilibrat și mi se pare foarte important să încerci să mănânci cât se poate de sănătos, să faci un pic de sport, dar să-ți permiți, când vrei să trișezi, să mănânci dulce, să mănânci fast-food, nu contează, absolut tot ce poftești tu”, a declarat Ilinca Vandici, conform Viva!

Mai mult decât atât, Ilinca Vandici a declarat că uneori simte nevoia să consume cartofi prăjiți sau burgeri. Decide să nu se împotrivească poftelor și oferă organismului ceea ce el are nevoie, fără regrete!

Ilinca Vandici, afirmații controversate despre bărbați și contribuția lor în familie

În urmă cu mai multe luni, Ilinca Vandici a creat o adevărată dezbatere în mediul online, după ce a afirmat că i-ar ierta absolut orice soțului ei, chiar și infidelitatea. În plus, Ilinca sublinia, în cadrul unui podcast, că un bărbat adevărat nu duce gunoiul și nici nu își bate capul atât de mult cu educarea și creșterea copiilor.

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, declara Ilinca Vandici.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: