Redactia.ro
Home » Monden » Tu o mai recunoști? A slăbit enorm și are cu totul altă înfățișare. A fost colegă de filmări cu Dorian Popa și Liviu Teodorescu

Tu o mai recunoști? A slăbit enorm și are cu totul altă înfățișare. A fost colegă de filmări cu Dorian Popa și Liviu Teodorescu

GALERIE FOTO (2)

Este greu să o recunoști acum! Este total schimbată și cu 20 de kilograme în minus. Acum 10 ani făcea furori printre tineri când cocheta într-un rol principal în cel mai urmărit serial de la acea vreme. Dorian Popa și Liviu Teodorescu i-au fost colegi de filmări.

Oana Stancu de nerecunoscut

Blondina superbă din fotografie este nimeni alta decât Oana Stancu, una dintre protagonistele serialului Pariu cu Viața. Ea a făcut parte și din proiectul LaLaBand. Oana Stancu are acum 28 de ani și a povestit cum a ajuns să slăbească de la 75 de kilograme până la 55.

Oana Stancu a povestit faptul că ea nu era deloc fericită cu înfățișarea pe care o avea, iar stilul de viață haotic nu o făcea să se simtă bine deloc. Frumoasa actriță a dezvăluit faptul că dietele populare au ajutat-o să slăbească doar pe termen scurt, iar cheia succesului ei a stat în micșorarea porțiilor de mâncare.

Actrița a povestit că această tranziție nu a fost ușoară. A lucrat din greu la sala de forță și și-a numărat caloriile la fiecare masă, dar acest lucru a ajuns să devină obositor pentru ea, așa că a abordat o altă strategie. Ea a mai dezvăluit că mâna ceva dulce o dată pe săptămâna, iar sportul era nelipsit din programul zilnic.

Am ajuns într-un punct în care am realizat ce îmi face bine și ce nu îmi face bine: din punct de vedere al sănătății, dar și psihic, ca stare. Știți vorba aia: « Grasă, dar fericită » Ei bine, eu nu eram fericită. După ce am obosit să mai număr calorii, să fac nu știu ce antrenamente, să stau câte două-trei ore în sală, efectiv am obosit și am lăsat tot. După care am luat-o ușor, ușor, cu niște antrenamente mai ușoare, să nu pun deloc presiune pe mine, nu mi-am planificat ce să mănânc. Chestia asta m-a ajutat mult psihic. Am mâncat dulce o dată pe săptămână, o dată la două săptămâni, dar nu a mai fost atât de mult. Am păstrat un echilibru în orice, și în mișcare…„, a povestit Oana Stancu în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: