Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Tu ştiai ce funcţie secretă are parasolarul maşinii tale? „Nu pot să cred că am aflat asta abia la 55 de ani” – recunoaşte un şofer

Tu ştiai ce funcţie secretă are parasolarul maşinii tale? „Nu pot să cred că am aflat asta abia la 55 de ani” – recunoaşte un şofer

GALERIE FOTO (2)

Cu siguranţă, majoritatea şoferilor experimentaţi au ştiut de această funcţie a parasolarului din maşină. Dar există oameni care află asta abia acum.

Cum ar fi britanica Stephanie Booth. Ea le-a arătat fanilor ei din Social Media ce pot face „pleoapele” din plafonul maşinii. Deşi pare un truc banal, femeia a fost foarte încântată de descoperirea ei şi a ţinut neapărat să împărtăşească momentul cu ceilalţi.

Parasolarul merge şi în lateral

O tânără a descoperit recent că și poate folosit parasolarul și în alt mod față de cum știa că se utilizează. Femeia a povestit că ea nu poartă niciodată ochelari de soare atuci când conduce pentru că o incomodează, de aceea parasolarul este essential pentru ea.

Se pare că nu numai că îți poate proteja ochii de soarele care strălucește prin parbriz, dar și de geamul din partea ușii.

Internauții au fost foarte încântați de acest truc, încât i-au lăsat o mulțime de comentarii.

„Chiar functionează”, „Nu pot să cred că am aflat asta abia la 55 de ani”, „Parinții mei n-au crezut că va funcționa și au rămas uimiți când au văzut”, au scris oamenii în comentarii.

Parasolarul păstrează o temperatură mai mică

Care este diferenţa de temperatură dintr-o maşină de culoare neagră cu tapiţerie de culoare neagră fără parasolar, şi o altă maşină care are tapiţerie de culoare albă, dar cu parasolar?

Fără parasolar, volanul ajunge să aibă o temperatură de 83 °Celsius, maneta schimbătorului de viteze ajunge la o temperatură de 68 °Celsius), fără să fie expus la razele directe ale soarelui, iar tapiţeria ajunge la 75 °Celsius.

Iar cu parasolar, volanul ajunge la o temperatură de „doar” 64 de grade Celsius, iar tapiţeria ajunge la o temperatură de 63 °Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: