Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Chirilă, îndrăgostit lulea de Andreea Esca: „Această dragoste a rămas neîmplinită” VIDEO

Tudor Chirilă, îndrăgostit lulea de Andreea Esca: „Această dragoste a rămas neîmplinită” VIDEO

Tudor Chirilă a fost îndrăgostit de Andreea Esca, pe durata liceului. Iată ce mărturisește actorul! 

Tudor Chirilă a iubit-o în secret pe Andreea Esca în liceu

Pe atunci, Tudor Chirilă a fost îndrăgostit în secret de Andreea Esca, în timpul liceului, când acesta era doar un copil de clasa a VII-a, iar prezentatoarea era, pe atunci în clasa a IX-a. Cântărețul susține că această dragoste a rămas neîmplinită, deoarece nu avea nicio șansă ca Andreea Esca să se îndrăgostească de el.

„Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a.

Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă?

A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…”, povestea Tudor Chirilă în 2017, într-un interviu de la radio cu Andreea Esca.

Cine era iubitul Andreei Esca

Totodată, prezentatoarea avea un iubit, la acea vreme, fiul unui actor renumit din România: 

„Erau doi copii frumoşi. Băiatul meu(n.r. Bogdan Arșinel) era mare vedetă la baschet, având 1,90 metri, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă, aşa cum fiecare am avut în tinereţe. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a mărturisit actorul pentru Ziarul Ring.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: