Redactia.ro
Home » Știri » Tudor Duma, zis Maru, a fost agresat de colegii de celulă încă din prima zi. Avocata tânărului face dezvăluiri tulburătoare

Tudor Duma, zis Maru, a fost agresat de colegii de celulă încă din prima zi. Avocata tânărului face dezvăluiri tulburătoare

tudor duma

În dimineața zilei de 26 septembrie, Tudor Duma a fost adus din nou în fața procurorilor de la DIICOT pentru a continua interogatoriul despre datele găsite de către oamenii legii în telefonul și laptopul acestuia. Mai mult decât atât, conform avocatei lui Tudor Maru, se pare că acesta ar fi fost agresat de către ceilalți indivizi aflați în închisoare chiar din prima zi în care s-a aflat în spatele gratiilor.

Tudor Duma, zis Maru, a fost agresat de colegii de celulă încă din prima zi. Dezvăluirile avocatei tânărului

În dimineața zilei de 26 septembrie, Tudor Duma a fost adus pentru a doua oară consecutiv în fața procurorilor de la DIICOT pentru a oferi declarații despre informațiile pe care oamenii legii le-au găsit în telefonul și laptopul acestuia și care sunt relevante pentru a explica consumul de drogul al tânărului, cât și pentru a dezvălui identitatea celorlalte persoane implicate în activitățile ilegale.

Tudor Duma, zis Maru, este unul dintre tinerii de la care Vlad Pascu obișnuia să cumpere substanțe interzise. La locuința lui, procurorii DIICOT au găsit atât droguri de mare risc, în cantități impresionante, cât și diferite arme albe și muniție. Tudor Duma se află în spatele gratiilor pentru o perioadă de 30 de zile, iar judecătorii urmează să stabilească ce pedeapsă va primi pentru faptele sale.

Tudor Duma se află în arest preventiv pentru 30 de zile

Avocata lui Tudor a dezvăluit că Maru a fost agresat de către colegii săi de celulă încă din prima zi, dar a ținut să sublinieze că nu a fost vorba despre o altercație gravă. În plus, se pare că Maru nu are simptome de sevraj în spatele gratiilor, deși are nevoie de pastile pentru a putea dormi cu ușurință.

Cu doar o zi înainte de a fi reținut, Tudor Duma a reușit să pătrună în Spitalul Floreasca. El s-a filmat în timp ce mergea nestingherit pe culoarele spitalului și susține că era în căutare de pastile cu un efect analgezic puternic. Dezamăgit de faptul că nu a putut să pătrundă în depozitul în care erau depozitate medicamentele cu pricina, Tudor Duma s-a mulțumit să sustragă mai multe pungi cu ser fiziologic și glucoză. La mai puțin de 24 de ore după acest incident, Tudor a fost reținut de către DIICOT și condus la audieri, iar ulterior a fost condamnat la 30 de zile de arest preventiv.

Sursă foto Inquam Photos Octav Ganea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini