Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Oros a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan. Unde se afla soția acestuia, Ksenia

Tudor Oros a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan. Unde se afla soția acestuia, Ksenia

GALERIE FOTO (4) Tudor Oros a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan.

Tudor Oros a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan. Impresara și-a petrecut trecerea dintre ani împreună cu afaceristul Tudor Oros. Spre surprinderea unora, bărbatul a postat numai imagini în care apare alături de grupul său de prieteni, iar soția sa a publicat fotografii în care apare singură. Ce făcea Ksenia de Revelion?

Tudor Oros a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan. Unde se afla soția acestuia, Ksenia

Tudor Oros a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan. În noaptea dintre an, Anamaria Prodan a petrecut alături de prietenii săi. Vedeta a postat numeroase imagini pe rețelele de socializare cu diferiți bărbați, iar unul dintre aceștia este afaceristul Tudor Oros. Impresara a avut numai cuvinte de laude la adresa lui. „Un bărbat super inteligent, integru și deștept„.

Cu toate astea, internauții au rămas surprinși de faptul că Tudor este căsătorit și nu s-a afișat alături de soția sa în noaptea de Revelion. Afaceristul are 32 de ani și este stabilit în Emirate de șase ani. Tudor este căsătorit cu o tânără din Ucraina, Ksenia Gulevich, artistă. În timp ce soțul său făcea poze cu Anamaria Prodan, Ksenia posta poze singură, iar internauții au fost curioși care a fost, de fapt, motivul. „Mulțumesc, 2021! Urmează o nouă etapă, aventuri interesante și multe surprize„, a fost mesajul în rusă care a însoțit poză. Ulterior, un comentariu pe care l-a primit a pus-o în dificultate.„De ce tu pozezi singura si Tudor e cu Ana?„, a fost întrebată Ksenia.

Ksenia, sotia lui Tudor

Cine este Tudor Oros

În noaptea dintre ani, Anamaria Prodan a petrecut alături de prietenii ei, îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă. Aceasta a vrut să uite toate necazurile și să simtă din nou fericirea. Bărbatul alături de care s-a fotografiat Anamaria este Tudor Oros și este din Bistrița, dar locuiește cu soția sa în Dubai. Studiile le-a terminat în Marea Britanie, la Universitatea Oxford. De asemenea, tânărul este și partenerul de afaceri al Anamariei Prodan, fiind antreprenor și director executiv la grupul de firme Carfax Education din Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abu Dhabi.

Tudor este partenerul meu de business. Dacă îi dau tag la Instagram si vedeți că are soție, de ce se fac comentarii oare?! Ca doar eu dau tag la Instagramul lui nu? Este un prieten foarte drag, foarte deștept, foarte serios, cu o educație aleasă. Suntem parteneri repet și grupul nostru de investitori în diferite proiecte este superb. În rest despre viața lui Tudor nu cred ca este treaba mea să vorbesc„, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Impresara plănuiește să colaboreze cu Tudor într-un proiect care se anunță a fi de mare succes. Agentul FIFA încearcă să meargă mai departe și să se axeze pe afacerile sale. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au prima înfățișare de divorț în luna februarie. „Noi vom lansa în curând proiectul Learn and earn, un proiect de Învățământ on line și nu avem timp să dam explicații . Sunați la Reghe, căci el este cu mondenitățile! Eu și copiii mei suntem cu munca și cu avocații care încearcă să recupereze averea din conturile ascunse ale soțului meu„, a mai spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: