Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu, gata să-și lase fosta soție fără bani. Ce și-a rugat prietenii să facă: „Absolut nimeni din voi să nu mai ia….”

Tzancă Uraganu, gata să-și lase fosta soție fără bani. Ce și-a rugat prietenii să facă: „Absolut nimeni din voi să nu mai ia….”

În ultimul an, viața sentimentală a lui Tzancă Uraganu a reprezentat un subiect de interes pentru publicul din România, mai ales că manelistul a fost implicat în numeroase scandaluri cu femeile din viața sa. Acum, vrea să se răzbune pe fosta lui soție și s-o lase fără bani. A transmis un mesaj prietenilor săi, cărora le-a interzis să mai colaboreze cu ea.

Tzancă Uraganu, gata să-și lase fosta soție fără bani. Ce și-a rugat prietenii să facă: „Absolut nimeni din voi să nu mai ia….”

Între Tzancă Uraganu și Mădălina Miu nu mai există cale de împăcare. Cei doi s-au căsătorit după doar câteva luni de relație, dar și-au terminat legătura într-un mare scandal. După ce femeia a fost agresată de actuala iubită a manelistului și a devenit virală pentru imaginile în care era bătută, primește o nouă lovitură.

Mai exact, cântărețul de muzică de petrecere vrea s-o lase fără nicio sursă de venit. Mădălina activează tot în industria muzicală și se ocupă de textele manelelor, dar acum pare că va rămâne fără niciun proiecte. Tzancă a transmis un mesaj important pe rețelele sale sociale pentru prietenii săi, pe care i-a rugat să nu mai colaboreze cu fosta lui soție.

„Dragii mei soliști, am și eu un anunț și o mare rugăminte, totodată. Cei care mă considerați prieten și fratele vostru, cum vă consider și eu, absolut nimeni din voi să nu mai ia legătura cu această femeie să mai luați măcar un vers, niciodată.”, a spus acesta.

Tzancă vrea să se asigure că Mădălina Miu nu mai are surse de venit

Pe lângă faptul că și-a rugat cunoscuții să nu mai colaboreze cu Mădălina Miu, Tzancă Uraganu a criticat-o dur pe compozitoare. conform declarațiilor sale, melodiile ei nu sunt originale și nici nu ar fi făcute „ca la carte”.

„Oricum nu face ce trebuie, pentru că ea doar fură melodii și pune un text, nu este creatoare cum e Marius de la Focșani, Corina Trifan, care e la modă acum, Purice… sunt foarte multe variante la care puteți apela și vă puteți face treaba la mare meserie”, a spus Tzancă Uraganul într-un clip postat pe contul lui de socializare.

Manelistul s-a asigurat deja că fosta lui soție nu va mai avea acces la niciun studio de muzică, toți colegii săi de breaslă fiind de acord să-i facă acest favor.

„Nici un solist din toată România asta, de la cap la cap, nu mai luați absolut nimic de la ea, nu o mai contactați. Deja am vorbit la studiouri, nu va mai intra nici în studio, nu va mai colabora nimeni cu ea. Cei cu care am vorbit au zis da, ești fratele nostru și îți respectăm decizia”, a mai precizat Tzancă Uraganul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: