Redactia.ro
Home » Știri » Ucenicul preotului Calistrat Chifan, surprins când a îmbrățișat și chiar ar fi sărutat o enoriașă

Ucenicul preotului Calistrat Chifan, surprins când a îmbrățișat și chiar ar fi sărutat o enoriașă

GALERIE FOTO (2)

Ionuț Hrisotom Turtoi, ucenicul preotului Calistrat Chifan, cel acuzat că a lovit enoriașe în curtea unei biserici, a fost surprins când ar fi încercat să sărute o enoriașă și când o îmbrățișează. Iată despre ce e vorba și ce reacții au apărut în urma acestor fotografii controversate.

Ucenicul preotului Calistrat Chifan, surprins când a îmbrățișat și chiar ar fi sărutat o enoriașă

Unul dintre ucenicii preotului Calistrat Chifan a fost surprins când îmbrățișează o enoriașă și când chiar ar fi sărutat-o pe aceasta, în Mănăstirea Vlădiceni. Ionuţ Hrisostom Turtoi, căci despre el este vorba, a fost surprins foarte aproape de enoriașă, care pare a fi foarte tânără, și o ține de mâini, în dreptul intrării în altar.

Ipostaza în care a fost surprins preotul Ionuţ Hrisostom Turtoi. Foto: preluare Libertatea

Imaginile au fost făcute publice chiar de cele două enoriașe implicate în scandalul cu preotul Calistrat Chifan, care susțin că ucenicul o și pupă pe enoriașă, dar acest lucru nu se poate stabili cu certitudine din fotografii, conform Libertatea. Unii susțin că imaginile ar fi trucate, de fapt.

Revenind la scandalul în care e implicat preotul Calistrat Chifan, două enoriașe spun că acesta le-ar fi dat mai multe lovituri, în curtea Mănăstirii Vlădiceni din Iași, dar că doar ultima dintre ele a fost surprinsă în înregistrare video făcută publică, a relatat Digi24.

În ceea ce privește cazul ucenicului preotului Calistrat Chifan, conform primelor informații, Mitropolia Moldovei și a Bucovinei face cercetări.

Totuși, ipostaza este neobișnuită pentru un preot, mai ales că este vorba despre un călugăr, au declarat pentru Libertatea surse din cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

Starețul Mănăstirii Vlădiceni, Arsenie Butnaru, a confirmat că în poze este într-adevăr vorba despre călugărul Ionuț Hrisostom Turtoi și a avut o primă reacție pe acest subiect.

„Oricum, nu este o practică, Doamne ferește! Mai întâi, în spate erau alţi oameni care așteptau, aşa este acolo la paraclis, domnișoara pare o copilă, iar el are spre 50 de ani. Pentru că e în biserică, în faţa multora, nu mi-aş face mari probleme. Nu știm momentul, conjunctura. Eu nu l-am văzut în astfel de ipostaze”, a mărturisit Arsenie Butnaru, potrivit Libertatea.

Ionuţ Hrisostom Turtoi nu a dorit, momentan, să vorbească în mod direct despre situație nerăspunzând apelurilor presei, dar a transmis un mesaj redirecționat de către stareț.

„Era de ziua mea și era la altar, în văzul tuturor. Erau oameni în biserică, nu puteam face gesturi indecente. Pr. Calistrat mi-a atras atenția că sunt filmat și i-am spus că nu am nimic de ascuns”, ar fi explicat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: