Redactia.ro
Home » Monden » Uite cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Cristi Chivu! Anastasia are 11 ani acum

Uite cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Cristi Chivu! Anastasia are 11 ani acum

GALERIE FOTO (2) Ce spune Adelina Chivu despre relația cu Cristian Chivu! ”Vorbesc cu el mai mult decât cu prietenele mele”

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu este de o frumusețe răpitoare. Anastasia Chivu a împlinit 11 ani și părinții i-au transmis un mesaj din suflet. Iată ce carieră își dorește să urmeze mezina familiei Chivu.

Anastasia Chivu vrea să ajungă actriță de succes

Cristian Chivu are două fiice superbe, însă cea mică este în atenția presei datorită zilei sale de naștere. Părinții ei au publicat o imagine cu Anastasia alături de o urare pentru ziua ei de naștere. Nu multă lume știe că Anastasia își dorește să aibă o carieră de succes în lumea filmului. Mezina familiei Chivu a primit un rol chiar în serialul românesc Adela.

Visul ei începe să prindă contur o dată cu alăturarea sa în echipa Ruxandrei Ion. Fiica lui Cristi Chivu a primit un rol important în serialul românesc Adela. Ea a declarat că la început i-a fost puțin greu și a avut mari emoții, însă acum este foarte încântată și fericită că își poate urma marele vis de a deveni actriță. Ea va juca rolul unei fetițe de 10 de ani care vine din America.

Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă şi mi-a plăcut ideea. Mama mea îmi spunea Demi Moore. Este foarte fain aici, îmi place foarte tare să filmez și să stau pe aici. La început îmi era puțin greu, aveam emoții, dar acum m-am obișnuit. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine din America să-l caute pe Lucian.„, a declarat Anastasia Chivu.

Ce spune soția lui Cristi Chivu despre pasiunea fiicei sale

Adelina Chivu este una dintre cele mai frumoase soții de fotbalist. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Chivu, alături de care are doi copii superbi. Fiica sa cea mare, Anastasia o face foarte mândră prin prisma noului ei proiect. Adelina Chivu a declarat că a observat înclinațiile spre actorie ale Anastasiei de ceva timp. Ea a declarat că a avut emoții pentru Anastasia, dar este foarte mândră de ea și că știe că se va descurca de minune.

Ea de când era micuță îmi arăta că poate să plângă la comandă, a fost cu tatăl ei pe niște platouri de filmare, i-am spus, dacă vrei pot să te ajut să fii și implicată, nu doar în vizită și inițial am crezut că e vorba despre ceva foarte mic, mai mult o animație, ca să își dea ea seama dacă îi place sau nu și când am primit scenariul, am văzut că avea vreo cinci episoade și foarte multe replici. Un pic m-am panicat, pentru că nu ştii cum reacţionează un copil. Se poate bloca, dar a fost minunată.„, a declarat Adelina Chivu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: