Redactia.ro
Home » Știri » ULTIMĂ ORĂ: Cântăreț român, în stare critică! A căzut de la 10 metri înălțime

ULTIMĂ ORĂ: Cântăreț român, în stare critică! A căzut de la 10 metri înălțime

Un cântăreț român a ajuns în stare critică la spital după un accident grav de muncă care a avut loc luni seară la Centrala de la Cernavodă. Florin Decuseară, cunoscut artist și tehnician la centrală, a căzut de la o înălțime de 10 metri și acum este intubat și ventilat mecanic. Adriana Bahmuțeanu, care îl cunoaște bine pe interpret, a făcut apel la rugăciuni pentru recuperarea sa.

Detalii despre accidentul de muncă

Accidentul s-a produs luni seară, în incinta Centralei Nucleare de la Cernavodă. Conform poliției, Florin Decuseară, în vârstă de 47 de ani, lucra ca tehnician și s-a aplecat peste o balustradă, căzând în gol de la 10 metri. La fața locului au intervenit imediat echipaje de salvare care l-au resuscitat timp de 15 minute, înainte de a-l transporta cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța.

La data 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 17 iunie a.c. un bărbat ar fi căzut de la înălțime în incinta centralei nucleare. Din cercetările efectuate polițiștii au constatat că bărbatul, de 47 de ani, s-ar fi aplecat peste o balustradă și ar fi căzut de la înălțime,” au transmis polițiștii, într-un comunicat.

Starea critică a artistului

Florin Decuseară a fost internat în stare critică la spital, fiind intubat și ventilat mecanic. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de recuperare, dar continuă să-i monitorizeze starea îndeaproape. Adriana Bahmuțeanu, o prietenă apropiată a artistului, a lansat un apel emoționant la rugăciune pentru sănătatea lui Florin.

Florin este un om minunat și un artist talentat. Este o veste devastatoare pentru toți cei care îl cunosc și îl iubesc. Vă rog să ne unim în rugăciune pentru el, să-i trimitem toată energia pozitivă și speranța noastră,” a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Ancheta în curs de desfășurare

Poliția Orașului Cernavodă a deschis o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului. Se investighează posibilele infracțiuni de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea acestora.

Cercetările sunt efectuate în continuare de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitatea și sănătate în muncă,” au adăugat autoritățile.

Acest incident tragic scoate în evidență importanța respectării stricte a măsurilor de siguranță la locul de muncă, mai ales în medii cu risc ridicat precum centralele nucleare. Poliția colaborează cu inspectorii de muncă pentru a evalua dacă au fost respectate toate normele de siguranță și dacă accidentul ar fi putut fi prevenit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini