Redactia.ro
Home » Știri » ULTIMĂ ORĂ: Cântărețul român care a căzut de la 10 metri înălțime a murit… Avea doar 46 de ani

ULTIMĂ ORĂ: Cântărețul român care a căzut de la 10 metri înălțime a murit… Avea doar 46 de ani

Tragedia lovește din nou comunitatea artistică din România. Florin Decuseară, un cântăreț talentat și angajat al Nuclearelectrica, a murit în urma unui accident de muncă la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Florin, în vârstă de 46 de ani, a suferit o cădere fatală de la înălțime, eveniment care a avut loc pe 17 iunie 2024. Vestea tristă a fost confirmată de colegii săi, iar comunitatea este în doliu.

Florin Decuseară a murit după un accident de muncă

Luni, 17 iunie 2024, Florin Decuseară, tehnician la Centrala Nucleară de la Cernavodă, a suferit un accident grav în spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE. În urma căderii, Florin a fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălțime și a fost în stare critică. În momentul sosirii echipajelor medicale, artistul se afla în stop cardiorespirator și a fost resuscitat timp de aproximativ 15 minute. Ulterior, a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD, fiind intubat și ventilat mecanic.

Nuclearelectrica a emis un mesaj oficial de condoleanțe, exprimându-și profundul regret pentru pierderea colegului lor.

Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă.

Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare. Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință”, se arată în mesajul de condoleanțe al Nuclearelectrica.

Florin Decuseară nu era doar un tehnician devotat, ci și un artist talentat

Colegii săi îl plâng și îl descriu ca pe un om deosebit, pasionat de muzică și dedicat muncii sale. Tragedia a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat, atât pentru calitățile sale profesionale, cât și pentru cele umane.

Florin Decuseară a murit. Sursă foto: Adevărul
Florin Decuseară a murit. Sursă foto: Social Media

În urma accidentului, au fost inițiate investigații pentru a determina circumstanțele exacte ale evenimentului. Autoritățile competente, alături de Nuclearelectrica, colaborează pentru a elucida toate detaliile și pentru a preveni astfel de tragedii în viitor. Investigațiile sunt în curs de desfășurare, iar compania asigură transparență și cooperare deplină cu autoritățile.

Decesul lui Florin Decuseară a zguduit nu doar comunitatea artistică, ci și pe cea profesională. Ca tehnician la una dintre cele mai importante unități nucleare din țară, Florin era respectat și admirat de colegii săi. Pierderea sa reprezintă un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut și lucrat alături de el.

Nuclearelectrica a anunțat că va oferi tot sprijinul necesar familiei lui Florin în aceste momente dificile. Compania își exprimă solidaritatea și compasiunea pentru cei rămași în urma artistului, asigurându-se că primesc ajutorul de care au nevoie.

Moartea lui Florin Decuseară este o pierdere imensă pentru toți cei care l-au cunoscut și apreciat. Tragedia ne reamintește de fragilitatea vieții și de importanța siguranței la locul de muncă. În timp ce comunitatea artistică și profesională deplânge această pierdere, amintirea lui Florin Decuseară va continua să trăiască prin muzica sa și prin impactul pe care l-a avut asupra celor din jur. Condoleanțele noastre merg către familia și prietenii săi în aceste momente de adâncă suferință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: