Redactia.ro
Home » Știri » Ultima oră! Cum ar putea scăpa Elena Udrea de arestul preventiv. Unde voia politiciana să se ascundă

Ultima oră! Cum ar putea scăpa Elena Udrea de arestul preventiv. Unde voia politiciana să se ascundă

udrea

Unde dorea, de fapt, Elena Udrea să se ascundă. Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fugit din țară în cursul zilei de joi dimineață, dar ulterior a fost prinsă la granita Bulgariei cu Grecia. În prezent, Elena Udrea se află în custodia autorităților din Bulgaria.

Ultima oră! Cum ar putea scăpa Elena Udrea de arestul preventiv. Unde voia politiciana să se ascundă

Elena Udrea se află în custodia autorităților din Bulgaria, iar cererea ei de a fi lăsată în libertate a fost respinsă de instanta de acolo. Chiar și așa, fosta politiciană ar avea o portiță de scăpare. Potrivit Antena 3, Udrea ar putea scăpa de arestul preventiv pe 14 aprilie. Avocata ei a declarat că luni ca depune o contestație la Curtea de Apel din Sofia pentru a primit măsura mai blândă, încercând acest lucru și la tribunal. Fostul ministru al Turismului are un contract de închiriere cu o durată de 7 ani în Bulgaria și că poate aștepta procesul de predare în România în arest la domiciliu. Chiar și așa, Elena Udrea nu i-a convins pe judecătorii bulgari. „Aceștia au spus că există pericolul ca Elena Udrea să fugă din Bulgaria și tocmai de aceea au considerat că ea trebuie să rămână în continuare în arest preventiv. Elena Udrea dorea, de fapt, să ajungă în Grecia și a prezentat documente în acest sens în instanță pentru că a cerut deja acolo azil politic”, potrivit corespondentului antena 3.

De asemenea, apar noi informații despre moartea lui Mihai Rădulescu, afaceristul care a ajutat-o pe ELena Udrea să fugă în Costa Rica. Acestea le-a primit pe Udrea și Alina Bica într-unul dintre imobilele sale din ansamblul rezidențial pe care îl avea în San Jose. Acesta a ajutat-o pe fosta politiciană să obțină și o locuință în Costa Rica. În urmă cu 8 luni, acesta a decedat, pentru că ar fi băut din propriul produs pe care îl comercializa în Costa Rica. Este vorba de alcool, dar care nu era fabricat în condiții bune.

Elena Udrea va fi extrădată în România

Elena Udrea a fost condamnată, joi, la 6 ani de închisoare cu executare. Aceasta a fugit din țară, dar a fost prinsă în Bulgaria, iar acum se află în custodia poliției din Sofia. Decizia de extrădare a fost luată de Judecătoria din Blagoevgrad în baza mandatului european de arestare. Elena Udrea a făcut apel la Curtea de Apel din Sofia, iar data apelului a fost stabilită pentru 14 aprilie. Fostul ministru român a primit sentința din partea Înaltei Curte de Casație și Justiție din România, iar decizia este definitivă.

După pronunțarea deciziei, autoritățile nu au găsit-o acasă pe Elena Udrea, iar ulterior a fost dată în urmărire europeană. Elena Udrea a fost găsită pe teritoriul Bulgariei aproape de granița cu Grecia. Fosta politiciană are o relație de mai bine de șase ani cu afaceristul Adrian Alexandrov și au împreună o fiică de 3 ani. Elena Udrea a născut în Costa Rica, în perioada când a fugit din România, fiind condamantă în același dosar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: