Redactia.ro
Home » Monden » Ultimele noutăți despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana, în culmea disperării: ”E în scaun cu rotile”

Ultimele noutăți despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana, în culmea disperării: ”E în scaun cu rotile”

Viorel Lis trece prin momente foarte grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Fostul primar al Capitalei a fost internat la spital, acum mai bine de o săptămână, chiar de soția lui, Oana Lis.

Ultimele noutăți despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis l-a dus de urgență pe Viorel la spital, zilele trecute. Fostul primar al Capitalei nu s-a simțit deloc bine din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Astfel, soția acestuia a decis că este mai bine ca fostul politician să fie sub atenta îngrijire și atenție a medicilor. Se pare că recuperarea acestuia este foarte grea, însă medicii fac tot posibilul să-l repună pe picioare.

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei, după toate zvonurile apărute în spațiul public. Vedeta a ținut să vină cu noi precizări despre cum se simte fostul edil al Capitalei. Potrivit acesteia, Viorel Lis are un program bine pus la punct de către un specialist și face tot felul de recuperări, pentru ca starea lui să se îmbunătățească.

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis a dezvăluit că soțul ei se află într-un centru de recuperare, unde medicii au grijă ca starea lui de sănătate să fie mai bună. De altfel, Viorel Lis este în scaun cu rotile. „Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare. Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare”, a declarat Oana Lis, pentru FANATIK.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: