Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele ore din viața Mirelei și acțiunile turcului înainte de tragedie. Ce mesaj a primit femeia înainte să fie ucisă

Ultimele ore din viața Mirelei și acțiunile turcului înainte de tragedie. Ce mesaj a primit femeia înainte să fie ucisă

Ce au găsit anchetatorii în casa turcului. Sursa foto: Antena3

Antena 3 CNN a dezvăluit în exclusivitate detalii cutremurătoare despre ultimele momente din viața Mirelei, femeia de 38 de ani, ucisă cu sânge rece de un afacerist turc. Familia victimei a decis să împărtășească publicului informații despre relația dintre femeie și presupusul criminal, precum și despre evenimentele care au avut loc după dispariția acesteia.

De unde îl cunoștea Mirela pe cetățeanul turc

Mirela, femeia ucisă și cetățeanul turc se cunoșteau de aproximativ trei ani, după ce acesta din urmă a vizitat salonul de masaj unde lucra Mirela. Odată ce au devenit apropiați, bărbatul a început să îi ofere constant sprijin financiar. În luna martie, Mirela a avut din nou probleme financiare și a cerut ajutorul turcului pentru a-și recupera telefonul pe care îl lăsase la amanet.

Sora Mirelei relatează că turcul a acceptat în cele din urmă să îi împrumute 700 de lei, dar cu condiția ca sora victimei să garanteze pentru ea. În ziua dispariției, Mirela a primit un apel de la bărbat, în care acesta i-a propus să se întâlnească în București. Deși inițial a refuzat din cauza problemelor financiare, turcul a insistat că nu îi este necesară suma la momentul respectiv și doar dorea să petreacă timp împreună.

”Înainte să plece de acasă a sunat-o el. Și i-a spus că ajunge în București în 40 de minute. Și a întrebat-o dacă vrea să se vadă. Mirela i-a răspuns că nu poate să se vadă cu el pentru că nu are banii pe care trebuia să îi înapoieze. Iar el i-a spus că nu voia banii la acel moment, voia doar să se vadă cu ea”, povestește femeia.

Suspectul turc a fost adus în fața procurorilor și și-a recunoscut fapta

După această convorbire, Mirela a dispărut, iar sora sa a declarat-o dispărută la poliție, indicând că suspectul turc ar putea avea legătură cu dispariția ei. Cu toate acestea, investigațiile nu au dus la nicio acțiune concretă până când trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit pe un câmp de lângă Autostrada A1 pe 6 aprilie.

”Eu l-am întrebat dacă Mirela este la el, știind că au vorbit în timpul zilei și că i-a propus să se vadă”. Am rugat să fie audiat și el, să meargă și la adresa respectivă. Am înțeles, localizare la telefon nu se poate face, dar eu le-am spus că mie mi se pare suspect”, afirmă sora femeii.

Suspectul turc a fost adus în fața procurorilor și și-a recunoscut fapta. Acum este cercetat pentru omor și risca până la 20 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Cu toate acestea, familia victimei consideră că autoritățile ar fi trebuit să intervină mai rapid, iar ancheta să nu fie reluată abia după descoperirea cadavrului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: