Redactia.ro
Home » Știri » Un actor celebru a murit în războiul dintre Rusia și Ucraina. Avea doar 33 de ani

Un actor celebru a murit în războiul dintre Rusia și Ucraina. Avea doar 33 de ani

GALERIE FOTO (5) Un actor celebru a murit în războiul dintre Rusia și Ucraina

Un actor celebru a murit în războiul dintre Rusia și Ucraina. Pasha Lee, un actor cunoscut și prezentator TV ucrainean a murit în timpul bombardamentelor de la Irpin. Actorul se înrolase voluntar în armata ucraineană pentru a-și apăra țara.

Un actor celebru a murit în războiul dintre Rusia și Ucraina. Avea doar 33 de ani

Războiul dintre Rusia și Ucrainea a început de 12 zile. În tot acest timp au murit mii de civili ucraineni, iar în momentul de față au loc atacuri asupra Ucrainei. Mulți civili ucrainei au decis să lupte pentru țara lor, iar printre ei se numără și actorul Pasha Lee. În vârstă de 33 de ani,Pasha era cunoscut ca fiind actor și prezentator TV în Ucraina. Din păcate, acesta a murit în război, la numai cinci zile după ce se înrolase voluntar în armata ucraineană. Pasha a fost ucis în timpul bombardamentelor, când forțele ruse ocupau orașul Irpin, situat la vest de Kiev.

Lee s-a alăturat Forțelor Armate ale Ucrainei săptămâna trecută pentru a-și apăra țara. Actorul a postat în mediul online multe imagini cu el în uniformă militară, iar sâmbătă, Lee a postat ultima fotografie pe pagina sa de Instagram. : „În ultimele 48 de ore, avem posibilitatea să ne așezăm, să faceom o poză, știind că suntem bombardați, dar noi zâmbim, pentru că știm că vom reuși. Ucraina, noi lucrăm ”. Pasha Lee era actor, cântăreț și compozitor ucrainean. Acesta a lucrat la Teatrul Koleso, din Kiev și a apărut în numeroase producții, printre care „The Pit”, „Shadows of Unforgotten Ancestors”, „The Fight Rules”, „2016 Shpa”. Pasha Lee nu avea iubită, potrivit informațiilor din mediul online. Actorul de 33 de ani s-a concentrat pe cariera sa artistică, iar după ce a izbucnit în războiul în Ucraina, a decis să își apere țara. Moartea sa a fost confirmată de de Sergiy Tomilenko, președintele Uniunii Naționale a Jurnaliștilor din Ucraina. Tomilenko a transmis condoleanțe familiei prezentatorului tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: