Redactia.ro
Home » Homepage » Un adolescent a dispărut în râul Mureș. Ar fi vrut să îşi cureţe încălțămintea, s-a dezechilibrat şi a căzut

Un adolescent a dispărut în râul Mureș. Ar fi vrut să îşi cureţe încălțămintea, s-a dezechilibrat şi a căzut

Un adolescent a dispărut în râul Mureș. Ar fi vrut să îşi cureţe încălțămintea, s-a dezechilibrat şi a căzut

Un adolescent a dispărut în râul Mureș seara trecută. Se pare că băiatul de 15 ani a vrut să îşi cureţe încălțămintea, s-a dezechilibrat şi a căzut, chiar de față cu prietenii lui. Este de negăsit acum spre disperarea tuturor cunoscuților.

Un adolescent a dispărut în râul Mureș. Ar fi vrut să îşi cureţe încălțămintea, s-a dezechilibrat şi a căzut

În zona unde băiatul de 15 ani a dispărut aseară în râul Mureș sunt curenţii sunt foarte puternici. Se pare că adolescentul ieșise cu doi colegi de clasă pe malul râului, iar într-o clipă de neatenţie ar fi alunecat şi a căzut în apa adâncă de doi-trei metri, a relatat observatornews.ro.

Ei au mers până în apropierea pontonului din cartierul Partoş, din Alba Iulia, unde, după ce s-ar fi distrat preţ de câteva ore, băiatul ar fi vrut să îşi cureţe ghetele şi s-a dezechilibrat. Deși a strigat după ajutor, a dispărut în apă, sub ochii prietenilor, conform sursei menționate mai sus. Nu știe să înoate, din nefericire, așa că nu a mai putut ieși la suprafață.

„Ei spun că a stat la suprafaţă 10 – 15 secunde, după care nu l-au mai văzut. Obișnuiau să vină aici. Obişnuiau să se ducă şi la Teleac, să facă filmuleţe şi alte lucruri”, a declarat Gabriel Pleşa, primar Alba Iulia.

Zeci de pompieri militari l-au căutat pe uscat și pe apă și continuă și acum să îl caute.

Ovidiu Costea, ISU Alba: „Pe râu sunt două bărci de căutare salvare, iar de pe mal acţionează aproximativ 20 de pompieri. Facem un efort şi sperăm ca în cel mai scurt timp să găsim persoana care a căzut în apă”.

Autoritățile trag un semnal de alarmă.

„Trebuie să avem grijă unde ne lăsăm copiii. Trebuie să avem grijă să nu intrăm în locuri periculoase. O joacă se poate transforma în ceva rău”, a spus Nicolae Albu, prefectul judeţului Alba, potrivit Observator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: