Redactia.ro
Home » Știri » Un anume fel de bere ne îmbătrânește mai repede. Cu ce să o înlocuiești ca să eviți acest lucru

Un anume fel de bere ne îmbătrânește mai repede. Cu ce să o înlocuiești ca să eviți acest lucru

Berea care ne imbatraneste mai repede

Berea e o soluție de multe ori când suntem tentați să bem ceva răcoritor în zilele caniculare, dar ea nu ne ajută atât de mult pe cât am crede. Cu atât mai puțin dacă și încercăm să evităm îmbătrânirea. Iată ce susțin unii experți și ce soluții există ca să evităm asta.

Un anume tip de bere ne îmbătrânește mai repede. Cu ce să o înlocuiești ca să eviți acest lucru

Alcoolul dăunează grav sănătății. Auzim asta dintotdeauna din gura medicilor. Chiar și un consum moderat ar putea fi nociv, au arătat unele studii.

Deoarece avem nevoie de apă pentru aproape fiecare funcție corporală, inclusiv pentru circulația sângelui și lubrifierea articulațiilor, în momentul în care consumăm alcool, el ne deshidratează, iar asta are un efect asupra pielii, care începe să se usuce, să îmbătrânească. Cum se produce asta? Practic, alcoolul e un diuretic, adică scoate lichidul din corpul nostru și îl elimină prin urină. Tocmai de aceea, este posibil astfel ca cei care beau în mod regulat alcool să simtă mai intens efectele îmbătrânirii.

Având alcool, berea deshidratează și ea, eliminând apa din organism în special în timpul urinării. Cu alte cuvinte, consumul de alcool ne poate face să arătăm mai bătrâni. Mai mult decât atât, cu cât îmbătrânim, cu atât este mai probabil să fim deshidratați. Chiar și o singură noapte de consum excesiv de alcool ne poate face ca liniile și ridurile să pară mai pronunțate.

Băuturile care au zahăr ne deshidratează și mai mult, așa că un anume fel de bere ne-ar face să îmbătrânim și mai repede. Este vorba de berea care are zahăr adăugat, cum ar fi berea cu lămâie sau alte arome, conform site-ului Ce se întâmplă doctore. Cel mai bine ar fi să o evităm și să o înlocuim cu o bere slabă, cu mai puține calorii, carbohidrați și zahăr, arată aceeași sursă menționată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: